0

تمهیدات مجلس برای اجرای پروژه‌های عمرانی

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

تمهیدات مجلس برای اجرای پروژه‌های عمرانی

نسخه چاپيارسال به دوستان
با موافقت مجلس با یک فوریت صورت می‌گیرد
تمهیدات مجلس برای اجرای پروژه‌های عمرانی

خبرگزاری فارس: نمایندگان مجلس با فوریت طرحی موافقت کردند که در صورت تصویب نهایی آن تمهیداتی برای اجرای پروژه‌های عمرانی سال 91در نظر گرفته می‌شود.

خبرگزاری فارس: تمهیدات مجلس برای اجرای پروژه‌های عمرانی

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) پارلمان، با یک فوریت طرح الحاق یک بند به یک جزء از قانون بودجه سال 1391 کل کشور موافقت کردند.

وکلای ملت با 118 رای موافق، 26 رای مخالف و 10 رای ممتنع از 224 نماینده حاضر در جلسه، با یک فوریت طرح مذکور موافقت کردند.

بهارستان نشینان ابتدا دو فوریت این طرح را مورد رسیدگی قرار دادند اما با 131 رای موافق، 36 رای مخالف و 12 رای ممتنع از 224 نماینده حاضر در جلسه، دو فوریت آن را به تصویب نرساندند.

این طرح که به امضای 39 نفر از وکلای مجلس رسیده، شامل یک مقدمه توجیهی و یک ماده واحده است که در صورت تصویب نهایی آن،  دولت مکلف می‌شود 2 هزار میلیارد تومان از سهام، سهم الشرکه، اموال، دارایی‌ها و حقوق مالی نیروگاه‌های متعلق به دولت و موسسات و شرکت‌های دولتی تابعه و وابسته را پس از ارزیابی کارشناسی و مطابق قوانین و مقررات به سازمان تامین اجتماعی و یا موسسات و شرکت‌های وابسته یا سایر شرکت‌های عمومی و غیر دولتی که دارای پالایشگاه و یا کارخانجات تولید قیر است، واگذار و معادل ارزش ریالی آن قیر مورد نیاز در اختیار وزارت راه و شهرسازی و وزارت کشور برای اجرای پروژه‌های عمرانی قرار دهد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 26 شهریور 1391  5:54 PM
تشکرات از این پست
pirint3
دسترسی سریع به انجمن ها