0

اس ام اس عاشقانه سری 7

siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16696

اس ام اس عاشقانه سری 7

غریبانه ترین لحظات چشمهایم را به تو می بخشم تا به یکرنگی من شک نکنی .

تو آسمون قلبم خدا خودش نوشته / یه لحظه با تو بودن قشنگتر از بهشته .

میخوام بیام کنار تو تا یکم لوست کنم / اگه کسی اونجا نبود یواشکی بوست کنم .

دلم ز دست زمانه بسی تنگ است / چه کنم که کار دنیا فقط ، نیرنگ است / نیرنگهای دنیا هزار و یک رنگ است / خدا کند شود پیدا ، دلی که با دل من یک رنگ است .

فردا اگر از راه نمی آمد من تا ابد کنار تو می ماندم / من تا ابد ترانه ی عشقم را در آفتاب عشق تو می خواندم .

عشق یعنی زاهد اما بت پرست / عشق یعنی همچو من شیدا شدن / عشق یعنی قطره و دریا شدن / غشق یعنی تبلور یک سرود / عشق یعنی یک سلام و یک درود .

اگر می خواهی زیبایی آب را درک کنی باید درون آب بروی و با آن یکی شوی .

اگر روزی دلت لبریز غم بود ، گذارت بر مزار کهنه ام بود / بگو این بی نصیب خفته در خاک یه روزی عاشقو دیوانه ام بود .

تا ابد یاد عزیزان ز دل و جان نرود / جان اگر رفت ولی خاطر خوبان نرود .

اگر تا روز قیامت داشتنت نباشه قسمت / چشم به راه تو میمونم با دلی پر از صداقتتو دنیایی که جای آرزوهاست ، کسی جز تو منو عاشق نمی خواد ، بیا تا تکیه گاه من تو باشی ، دلم مثل خودت تنهای تنهاست .

منم عاشق ، مرا با غم سازگار است / تو معشوقی ، تو را با غم چکار است .

ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج را نمی شنوند و چه تلخ است قصه ی عادت .

رسم ما آوارگان ترک وفای دوست نیست / رسم ما دریا دلان خشکیدن احساس نیست / ما محبت را به نام دوست ارزان میکنیم / تا صداقت زنده است ما هم رفاقت میکنیم .

مثل کبریت کشیدن در باد دیدن تو دشوار است ، من که به معجزه ی عشق ایمان دارم ، میکشم آخرین دانه ی کبریتم را در باد ، هرچه بادا باد !

شاید اون دلی که از تو گله میکنه ، گلش از این باشه که محبت رو از دستای تو میخواد ، نه اینکه تو دستای دیگران دنبال محبت بگرده .

تو را انگار یک جا دیده بودم / میان خواب و رویا دیده بودم / نگاهت همچو شبنم آشنا بود / گمانم بین گلها دیده بودم .

آشنایان کهن را خبری از دل تنهایم نیست / غم دل با که بگویم که کسی یادم نیست !

نوشتم حرف دلم تا تو بخوانی / که چون دورم ز تو دردم بدانی / به غیر از تو کسی را دوست ندارم / بمیرم گر مرا از خودت برانی .

عمری زندگی کردم تا بدانم عشق چیست / عشق یک فرصت است ، تکرار آن ممکن نیستمن آن گلبرگ مغرورم نمیمیرم ز بی آبی / ولی بی دوست میمیرم در این مرداب تنهایی .

درون کلبه ی تاریک و تارم / تویی تنها چراغ روزگارم / کبوترهای شعرم تیر خوردند / نمیبینی که عمری بی قرارم .

کنار آشنایی تو آشیانه میکنم / فضای آشیانه را پر از ترانه میکنم / کسی سوال میکند برای چه زنده ای ؟ / و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .

تنها شادی زندگیم اینه که هیچ کس نمیدونه تا چه حد غمگینم !

جورچین شعر من زیبا نشد بی نام دوست / ای نگارین اخترم ، جانم فدای دوست .

من آن ماهی افتاده در خاکم / که تو را مانند دریا دوست دارم .

به دنبال کسی هستم که با درد آشنا باشد / دلش غمگین ، خودش ساده ، کمی از جنس ما باشد .

نمیگویم فراموشم مکن هرگز ، فقط گاهی به یاد آور اسیری را که میدانی از یادش نخواهی رفت .

موج چیزی در گوش ساحل گفت و برگشت ، از آن به بعد ساحل جای پای هیچ کس را به خاطر نسپرد .

دوستی گذشتن نیست ، از خودگذشتن است / دوستی شنیدن نیست ، فهمیدن است / دوستی دیدن نیست ، حس کردن است / دوستی ترک کردن نیست ، حفظ کردن است

جمعه 24 شهریور 1391  1:14 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها