0

نه مغرور شده‌ام، نه اشباع؛ هنوز طلای المپیک مانده است

siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16696

نه مغرور شده‌ام، نه اشباع؛ هنوز طلای المپیک مانده است

نایب قهرمان وزنه‌برداری 105 کیلوی المپیک لندن گفت: هنوز مدال طلای المپیک مانده و قصد دارم در المپیک 2016 قهرمانی را از آن خود کنم.

خبرگزاری فارس: نه مغرور شده‌ام، نه اشباع؛ هنوز طلای المپیک مانده است

نواب نصیرشلال گفت: در جشنی که چند شب پیش گرفته شد هم استاندار و هم شهردار اهواز از من تقدیر به عمل آوردند که از همین جا از آنها تشکر می‌کنم، با این حال ارگان‌های دیگر خیلی حمایت به عمل نیاوردند. در مجموع حمایت راضی کننده‌ای در سطح استان از من به عمل آمد و آنها به من لطف داشتند.

وی در خصوص احداث خانه وزنه‌برداری به نام وی در اهواز عنوان کرد: پس از اینکه استاندار در منزل ما حضور یافت، قول ساخت خانه وزنه برداری به نام من را داد و دستور ساخت آن را صادر کرد.

نصیرشلال در مورد اینکه برای آینده چه برنامه‌ای دارد، گفت: از هفته آینده تمریناتم را با تیم ملی حفاری در اهواز آغاز می‌کنم که تا 3 ماه دیگر با آمادگی کامل دوباره در اردوی تیم ملی وزنه برداری حاضر شوم.

وی در پاسخ به این سؤال که پس از کسب مدال نقره المپیک، آیا اشباع نشده است، تأکید کرد: به هیچ وجه نه مغرور شده‌ام و نه اشباع؛ هنوز مدال طلای المپیک مانده و قصد دارم در المپیک 2016 برزیل قهرمانی را از آن خود کنم.

نایب قهرمان وزنه‌برداری المپیک 2012 لندن در مورد اینکه آیا انتظارات مردم، کار او را در آینده سخت نمی‌‌کند، خاطرنشان کرد: به همان اندازه که کارم سخت می‌شود، به همان اندازه هم لطف، حمایت و دعای مردم بیشتر می‌شود.

نصیرشلال اظهار داشت: یکی از اهدافم برای آینده این است که برای سال بعد در صورت حضور در ترکیب تیم ملی وزنه‌برداری بتوانم مدال رقابت‌های قهرمانی جهان 2013 لهستان را به دست بیاورم و امیدوارم رنگ مدال طلایی باشد.

چهارشنبه 22 شهریور 1391  6:26 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها