0

بخــــنـــــد اما رای یـــــــــــــادت نره!

taghvimi
taghvimi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 231
چهارشنبه 26 مهر 1391  11:40 PM
تشکرات از این پست
taghvimi
taghvimi
کاربر برنزی
چهارشنبه 26 مهر 1391  11:41 PM
تشکرات از این پست
faramarztm
taghvimi
taghvimi
کاربر برنزی

پاسخ به:مسابقه بخــــنـــــد اما رای یـــــــــــــادت نره!

عکسهای دیدنی و طنز از پدر مادرهای بی رحم

عکسهای دیدنی و طنز از پدر مادرهای بی رحم ، www.pixnaz.ir

چهارشنبه 26 مهر 1391  11:42 PM
تشکرات از این پست
faramarztm
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

فقط محض خنده

- طرف قد 2 متر و نیم، وزن 140، بازوش دور کمر من، فاقد هرگونه چربی تو تلویزیون اومده می گه توصیه من به جوونا اینه که از مکمل ها استفاده نکنند
خودِ لامصبت آخه با نون و پنیر اینجوری شدی؟
- از مارمولک له شده زشت تر، پسربچه تو سن بلوغه. اصلا مثل کوبیسم می مونه، هیچیش به هیچیش نمیاد
- دیشب که خوب می خوردین این چی چیه آوردین؟
(گروه بانوان در مراسم پاتختی در هنگام باز کردن کادو)
- زندگی همیشه در جریانه ولی ما رو در جریان نمی ذاره!
- جای خالیش را نه کتاب پر می کند، نه قهوه، نه حتی سیگار، من دلم آی فون 5 می خواهد.
- یه سوال ذهن منو مشغول کرده
چرا شلوار سفید می پوشی خاکی میشه رنگش سیاهه؟
ولی وقتی شلوار مشکی می پوشی خاکی میشه رنگش سفیده؟
- یکی می ره به شیرینی فروشه می گه این شیرینی کشمشیا چرا توش کشمش نیست؟
یارو میگه شما شیرینی ناپلئونی می خرین لای هر کدومش ناپلئونه؟
- کاش یکی بود که توی کوچه ها داد می زد:
خاطره خشکیه، خاطره خشکیه
اونوقت همه خاطراتتو،همونایی که ارزش گرفتن دمپاییِ پاره هم ندارن می ریختم تو کیسه و می دادم بهش و می رفت ردِ کارش
- اونقدری که من بالش زیر سرمو تا صبح می چرخونم، اگه به جاش توربین بود می تونستم برق کل روستاها رو تامین کنم!
- یکی از بزرگترین لذت های دوران کودکیم این بود که دستمو تا آرنج بکنم تو کیسه برنج! آی حال می داد.
- اینایی که با یه جمله مسیر زندگیشون عوض میشه، فرمون زندگیشون هیدرولیکه فک کنم
- «شام چی درست کنم؟»
اولین جمله مامانم در حین جمع کردن سفره ناهار
- بابابزرگم لپ تاپم رو دیده می گه چندتا قُوّه می خوره؟!
- همه نیمه گمشده و مکمل شونو پیدا کردن ،ما هنوزمتمم مون روهم ندیدیم!
به 30 درجه هم راضی شدیم دیگه! نبود؟ یه 10 درجه ... !؟
- پسورد وایرلسمو دو روزه عوض کردم کلا محبوبیتمو تو همسایه ها از دست دادم! یکی یکی سرد و سردتر می شن. نگرانم دسته جمعی یه حرکتی بزنن.
امروز یکیشون بلند به اون یکی می گفت نامرد نذاشت فیلممو کامل دانلود کنم!
- تو صف نون بودم دیدم دوتا پسر هفت هشت ساله سر نوبت با هم بحث می کردن.
اولی: برو بابا! دومی: به من نگو بابا به من بگو عمو، وقتی می گی بابا من نسبت بهت احساس مسئولیت پیدا می کنم!
- فکر کنم دارم بابا می شم ... الان چند شبه بیدار می شم کولرو خاموش می کنم!
- هر وقت احساس کردی خیلی بالایی چند تا نارگیل واسه من و بچه ها بنداز پایین!
- یه زمانی وقتی به رفیقت فحش ناموس می دادی حکم مرگتو امضا می کردی، الان میزان صمیمیت و رفاقتتو نشون می دی.
- ضربه روحی که یخچال خالی به من وارد می کنه، عشق دوران جوونیم نتونست وارد کنه.
- تنها موجودی که با نشستن به موفقیت می رسد مرغ است.
- یک بنده خدایی می گفت: حالا درسته ما قصد ازدواج نداریم ولی خب آخه یه خواستگار نباید بیاد برامون؟
- یه بار یه دویستی دادم به گدائه، گدائه گفت: خدای نکره یه وقت لازمت نشه؟!
- یارو دو دقیقه پیش زنگ زده خونه به جای اینکه من بگم شما، اون میگه شما؟ منم گفتم ببخشید اشتباه برداشتم!

- یه روز رفتم شلوار بخرم فروشنده یه شلوار آورد خوب نبود. گفتم این خیلی خزه، مگه اسکلم اینو بپوشم؟
فروشنده از پشت پیشخون اومد اینور دیدم همون شلوار پای خودشه!
- بزرگترین مقامی که تا امروز بهش رسیدم وقتی بود که دبستان می رفتم و مامور آبخوری شدم.

- آیا می دونین اولین کسی که عبارت «مردا همه مثل همن» رو به کار برد، یه زن چینی بود که شوهرشو تو بازار گم کرده بود؟
- اگه قراره با دمپایی ابریِ خیس تو دهنِ کسی زده بشه، اون کسی نباید باشه جز پسری که با صدای بچگونه حرف می زنه!
- پسرخالم کلاس دوم تو امتحانشون یه سوال داشتن که گفته بود: آیا می دانید رود هیرمند به کدام دریا می ریزد؟ اینم نوشته بود: بله می دانم!
معلم خوشش اومده بود نمره کامل داده بود.
- به کافه چی گفتم همان همیشگی ...
گفت زر نزن، مثل آدم بگو چی می خوری!
- پسرا هجده ماه میرن خدمت، اندازه 18 سال خاطره تعریف می کنن! لامصبا همشونم قهرمان پادگان بودن.
- خیلی پیش اومد خودمو به سرماخوردگی زدم که مدرسه نرم ... اما من هنوز موندم اون دکتری که منو معاینه می کرد و می گفت: مریضی و چند جور قرص و دوا می نوشت تا خوب بشم، مدرکشو از کجا گرفته بود!
- آخه من نمی دونم این W چیه تو لغات این دهه هفتادیا و هشتادیا ... می نویسن …ba W she, a Wre, ba Wba کی مدرسه ها باز میشه راحت شیم
- معلوم نیست این درس عبرت چند واحده، لامصب تموم نمیشه
- از کلید محترم «پ» در کیبورد می خواهیم یه جارو مشخص کنه واسه خودش و همیشه همونجا بتمرگه که تو هر کامپیوتری جاش عوض نشه
- ولی خداییش بیاییم ظاهربین نباشیم. بعضیا ممکنه در ظاهر بی شعور به نظر بیان اما وقتی باشون می گردیم و بیشتر می شناسیمشون می بینیم که باطنن هم بی شعورن!
- وقتی پشت آیفون می پرسیه «کیه؟» 95 درصد مردم میگن «باز کن»، 5 درصد باقیمونده هم میگن «منم»
- یکی از اشتباهاتمون اینه که گاهی کسایی رو تو زندگیمون راه می دیم که تو طویله راهشون نمی دن
- خیلی دوست دارم یکی از استادام رو در حال خنده تو خیابو ببینم، برم پیشش بگم «چیز خنده داری هست بگو ما هم بخندیم!»
- خوش به سعادت این نسل جدید که کلی سرگرمی دارن. والا سرگرمی نسل ما یه چرخ گوشت بود که دستمون رو می کردیم توش دستمون تا زانو قطع می شد! بعدش کانال پنج برنامه در شهر نشونمون می داد کلی حال می کردیم
- آی فون 5 هم اومد و تو نیومدی، خاک بر سرت
- تو خیابون یه تصادف شده بود. همه جمع شده بودن. منم برای اینکه صحنه رو از نزدیک ببینم از اون ور داد زدم گفتم «برید کنار، برید کنار من پدرشم» وقتی که رسیدم دیدم اونی که تو خیابون افتاده الاغه!
- سال ها گذشت و گذشت و گذشت و ساندیس ها کماکان تولید شدند و تولیدکنندگان نوشتند از «اینجا» باز کنید و مردم همچنان از «آنجا» باز کردند!
- اینایی که از پاییز بد میگن، بعدازظهرای پاییزی نرفتن تو حیاط خلوت بشینن، یه استکان نسکافه بخورن که بفهمن پاییز یعنی چی
- طرف شش ماهه دماغشو عمل کرده هنوز چسب میزنه! اینا همونان که برچسب تلویزیون و مایکروفر و پلاستیک صندلی ماشیناشون رو نمی کنن
- ترسناکترین لحظه دنیا لحظه ای که سوار یه تاکسی خالی می شید و راننده دیگه مسافری سوار نمی کنه. حتی مسافرایی که هم مسیر شما هستن!
- ته دیگ طلایی رنگ خوشمزه هم نشدیم دو نفر سرمون دعوا کنند. شلغم نشدیم یکی کوفتمون کنه خوب شه. ویرگول هم نشدیم هر کی بهمون رسید مکث کنه. بچه مردم هم نشدیم ملت ما رو الگوی بچه هاشون قرار بدن. قره قوروتم نشدیم دهن همه رو آب بندازیم
- هیچ لذتی بالاتر از این نیست که یه تیکه از سرعتگیر کنده شده باشه و آدم بتونه دوتا چرخ ماشینشو از اونجا رد کنه
- غیرممکنه توی مدرسه های اینجا درس خونده باشی و این جمله رو نشنیده باشی: «ببینید همه تون صفر بشین، یه دوزاری از حقوق من کم نمی کنن، همه تون 20 هم بشید یه دوزاری به حقوق من اضافه نمی کنن!»
- یه همسایه پیری داریم، کلیپ کامران و هومن و دیده میگه چقدر این زن و شوهر بهم میان!
- اگر زن ها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!
- حساب کنید قیافه دخترای دوران حافظ و سعدی چه جوری بوده که خال کنج لب یار آپشن محسوب می شده!

- می خوام گلکسی نوت بخرم، نه به خاطر امکاناتش، نه به خاطر کیفیتش بلکه به خاطر سایزش. آخه تنها گوشی موجود دربازاره که از سوراخ توالت رد نمیشه! یعنی عمرا بیفته توی چاه
- این آینه آسانسور معلوم نیست چه نیرویی توش نهفته که آدمو وادار به شکلک درآوردن می کنه
- وراثت چیزی است که وقتی بچه تون از خودش نبوغ در می کنه بهش اعتقاد پیدا می کنید.
- کاش می شد فهم و شعور را سهمیه بندی کرد. حداقل بعضی ها ماهی 60 لیتر شعور بهشون تزریق می شد.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 27 مهر 1391  8:58 AM
تشکرات از این پست
farshon mohammad_43 fatemeh_75 ali_81 zahra_53 faramarztm
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10557

طنز: چند کار برای جلوگیری از ترشیدگی دختران

1- یقه اولین خواستگار رو بچسبید که شاید تنها شتر بخت شما باشه.

2- ناز و لفت و لیس رو بذارید کنار.

3- در معرض دید باشید، گذشت اون زمان که می‌گفتن: من اون دختر نارنج و ترنجم که از آفتاب و از سایه می رنجم.

4- سن ازدواج رو بیارین پایین، همون 17 یا 18 خوبه. بالاتر که برین همچین بگی نگی از دهن می‌افتین.

5- تموم دوست پسراتونو تهدید به ازدواج کنید، اگه موندن چه بهتر، نموندن دورشون رو درز بکشید.

6- دعای باز شدن بخت رو دور گردنتون آویزون کنید، یه وقت کتابشو دور گردنتون آویزون نکنید که گردن لطیفتون کج می‌شه.

7- پسر‌های فامیل بهترین و در دسترس‌ترین طعمه‌ها هستند، رو هوا بقاپیدشون.

8- رو شکل و شمایل ظاهری پسرها زیاد حساسیت به خرج ندید، پسرهای خوشگل، هستن دچار مشکل...!

9- توی اجتماع بر بخورید، با مردم قاطی شید، با ننه صغرا و بی‌بی عذرا نشست و برخاست کنید، همینا هستن که شادوماد می‌سازن واستون.

10- یه کم به خودتون برسید، منظورم آرایش و برداشتن زیر ابرو و ریمل و پودر و سایه و کرم شب و روز و ماسک خیار و فر مژه و خط لب و خط چشم و... نیست. حداقل قیافه یه آدم رو داشته باشید.

11- در پوشش دقت کنید، لباس چسب و کوتاه فقط آدمای بوالهوس رو دورتون جمع می کنه، یه پوشش سنگین و اندکی رنگین با حفظ معیارهای دوماد پسند بهترینه.

12- مهمون که میاد قایم نشید، چای ببرید، پذیرایی کنید، خلاصه یه چشمه بیاین که بعله ما هم هستیم.

13- سعی کنین از هر انگشتتون هفت نوع هنر بباره که مامانه بتونه جلوی در و همسایه قر و قمیش بیاد که دخترم قربونش برم اینجوریه و اونجوریه...

14- تا مامانه و باباهه می‌گن دخترمون دیگه وقته عروسیشه مثل لبوی نپخته سرخ نشین و در برید، در حرکات و سکناتتون این نظر رو تایید کنید و دنبالشو بگیرید.

15- بلاخره اگه خدای نکرده می‌خواین جزو اون یک میلیون و هفت صد هزار دختر بی شوهر نباشید (تازه اگه همه پسرای این مملکت دوماد شن، که نمی شن) هر چی دارید، رو کنید، منظورم اعضا و جوارحتون نیست منظورم کمالات و هنر مندیاتتونه.

16- و اینو بگم که از هیچ دوره زندگیتون به اندازه وقتی که با نامزد محبوبتون زیر سایه درخت توی یه پارک خلوت دارید لذت نخواهید برد، حالا به بعدنش کار ندارم.

17- ...و آخرین توصیه اینکه عوض اینکه توی جریانات عشقی خیابونی و زودگذر غرق بشید و مثل کبک سرتونو زیر برف کنید یه خورده به فکر زندگی آینده‌تون بشید و اینقدر از این دست به اون دست نرید چون کثیف می‌شید، می پکید ...

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

پنج شنبه 27 مهر 1391  4:55 PM
تشکرات از این پست
ali_81 majid68 fatemeh35 saeid63 mohammad_43 hamid_h zahra_53 faramarztm
saeid63
saeid63
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1146

پارتی جنجالی

واکنش تعدادی از دختران و پسران پس از دیدن پلیس

عکس های لو رفته از اتاق خواب ها…

بعضی ها هم در جاهای مخفی پنهان شده بودند که پلیسها موفق به شناسایی آنها شدند

استفاده از مدلهای مو دور از شان یک جوان 

رقص های زننده در پارتي تا نیمه های شب

کشف مقادیر زیادی CD مستهجن و ادوات موسیقی در پارتی:

بعضی ها هم احساس ندامت و پشیمانی داشتند

عکس خلاف کاران و متهمان ردیف اول این پارتی

راسخون هر روز بهتر از دیروز

جمعه 28 مهر 1391  3:07 PM
تشکرات از این پست
ali_81 mohammad_43 hamid_h fatemeh35 fatemeh_75 zahra_53 faramarztm
Meysam_vampair
Meysam_vampair
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1442

اسکول ها این شکلی هستند!!!

اسکول ها این شکلی هستند!!!

«اسکول» نام این پرنده است. در خصوصیات این پرنده نوشته‌اند که او وقتی برای زمستان غذا جمع آوری می‌کند محل نگهداری آنها را فراموش می‌کند و بخاطر همین با مشکل مواجه می شود، یا هنگام خانه سازی فراموش می کند که خانه اش را کجا ساخته است، اسکول اگر از لانه اش بیرون بیاید راه بازگشت را پیدا نمی کند.

جمعه 28 مهر 1391  7:04 PM
تشکرات از این پست
faramarztm
Meysam_vampair
Meysam_vampair
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1442

سال 2060 ( طنز )

سال 2060 ( طنز )

48 سال دیگه رو در نظر بگیرین، با توجه به وضعیت کشور ما به احتمال قوی تیتر خبرها باید این شکلی باشه؟ بخونین خیلی با حاله...

* قیمت هر سکه طلا امروز در بازار با 60 میلیون تومان کاهش به یک میلیارد و چهل میلیون تومان رسید.

* ایران خودرو: هفتاد و نهمین مدل پژو با نام پژو XD-870-PL Q آماده عرضه به بازار است که نسبت به مدل قبلی تحول زیادی داشته. طول آنتن آن 10 سانتی متر افزایش داشته چراغ ترمز آن هم پررنگتر شده و فقط 45 میلیون تومان گران تر است.

* با مسدود شدن سایت راسخون دات نت تعداد سایتهایی که هنوز فیل .. تر نشده اند به سه عدد رسید.

* برای اولین بار ایران به دور دوم مسابقات جام جهانی راه یافت. علی دایی: هلوز قصد ندالم که از دنیای فوتبال خداحافثی کنم و شلایط خوبی بل تیم ملی حاکم اثت ...... به قولی.

* دولت موفق شد نرخ تورم را کاهش داده و آنرا از 63% به 62.5% برساند.

* یکصد و شصت و سومین قطعنامه شورای امنیت در مورد فعالیتهای هسته ای ایران به تصویب رسید. در عین حال رئیس آژانس هسته ای اعلام کرد علیرغم هشتصد و سی و دومین گزارش ایران در مورد فعالیتهای هسته ای هنوز ابهاماتی در این زمینه وجود دارد که امیدواریم به زودی بر طرف شود.

* به علت اتمام ذخایر نفت و گاز دولت در اطلاعیه ای از مردم عزیز ایران خواست امسال در مصرف ذغال جداً صرفه جویی نمایند.

* یکی از نمایندگان مجلس خواهان کاهش سن ازدواج شد. وی گفت دولت با تدابیر صحیح و اصولی سعی دارد متوسط سن ازدواج دختران را از 50 سال به 45 سال کاهش دهد. همچنین وی گفت در نظام طبیعت اصولا مرد نیز مانند زن حق مشارکت در فعالیتهای اجتماعی و سیاسی را دارد.

* به علت برخی مشکلات و نواقیص، چشم انداز 20 ساله باز هم تمدید شد.

* قیمت هر کیلو مرغ به هفت میلیون تومان رسید. جالب است بدانید در 50 سال قبل مردم با هفت میلیون می توانستند یک اتومبیل بخرند.

* روئسای جمهوری اسلامی انگلیس و جمهوری اسلامی آلمان از عمل نشدن و عدم اجرای صحیح اسلام در ایران ابراز نگرانی کردند.

* 70 درصد مردم زیر خط فقر زندگی میکنند این در حالیست که این آمار نسبت به سال قبل کاهش خوبی را نشان می دهد.

* نیروگاه اتمی بوشهر به زودی به بهره بر داری می رسد.

* مدیرعامل سایپا: با تکیه به دانش بومی تانک و تراکتور پراید را طراحی کردیم.

* شرکت ایرباس، طی شکایتی به سازمان ملل خواستار آزاد سازی هواپیماهایش از دست ایران شد و خاطر نشان کرد که این هواپیماها 70 سال پیش از رده خارج شده اند.

* رئیس سازمان حمایت از حقوق مردان خواهان نقش ومشارکت بیشتر از سوی مردان در فعالیت های اجتماعی شد. وی گفت در نظام طبیعت اصولا مرد نیز مانند زن حق مشارکت در فعالیت های اجتماعی و سیاسی را دارد.

* رئیس جمهور گفت: هشتاد سال است که از انقلاب اسلامی می گذرد وحالا وقت آنست که فکری به حال مشکلات ازدواج ومسکن جوانان بکنیم.

* به علت مکانیزه شدن کلیه کارها وفعالیت ها ساعات کاری باز هم کاهش یافت واز 2 ساعت به یک ساعت وچهل دقیقه در روز رسید.

* با کامل شدن سیستم دانلود اجناس از اینترنت آخرین سو پر مارکت در تهران نیز تعطیل شد.

* سازمان هواشناسی اعلام کرد به علت شهاب باران آسمان مسیر زمین - مریخ و بر عکس از امشب به مدت 24 ساعت مسدود می باشد.

* آگهی استخدام شرکت دام وطیور: به چند نظافتچی .با مدرک کارشناسی ارشد نیازمندیم.

جمعه 28 مهر 1391  8:02 PM
تشکرات از این پست
faramarztm
rasoulk
rasoulk
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 155

خوش به حال اونای که به پوچی رسیدن!
لا اقل به یه چیزی رسیدن والا

عشق یعنی حسین بن علی (ع)
پنج شنبه 21 دی 1391  7:10 PM
تشکرات از این پست
farshon
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

لطایف غذا خوردن

لطیفه: از کسی پرسیدند: کدام یک از یارانت را بیشتر دوست داری؟ گفت: دوستی غذا جایی برای دوستی شخص دیگری نگذاشته است!

لطیفه: از پرخوری مشهور در هرات پرسیدند: به کدام یک از شاعران بزرگ علاقه داری و شعر کدامیک را بیشتر از حفظ هستی؟ گفت: من از شعر هیچ کدام به جز مولانا جلال الدّین خوشم نمی آید و شصت سال است که غیر از مثنوی و غزلیات مولانا چیز دیگری نخوانده ام. پرسیدند: چند بیت از او به خاطر داری؟ گفت: از همه دیوان مولانا یک بیت و از تمامِ مثنوی نیز یک بیت! پرسیدند: کدام بیت؟ گفت: از دیوانِ غزلیات، این بیت:
کوه بُوَد نواله ام، بحر بود پیاله ام
هر دو جهان چو لقمه ای، هست در این دهانِ من
و از مثنوی این بیت:
چون که لقمه می شود در تو گُهَر
دم مزن چندان که بتوانی بخور!

حکایت: مردی نزد عابدی رفت و گفت: مرا عبادت کردن بیاموز: عابد گفت تو طعام چگونه می خوری؟ سیر و یا نیم سیر؟ گفت :سیر. عابد گفت: سیر خوردن رسم چارپایان بارکش است. اول برو طعام خوردن بیاموز، بعد بیا تو را عبادت کردن بیاموزم.

نکته: ظریفی گوید: نشانه حرص و طمع در غذا خوردن این است که یک لقمه در دهان بگذاری و بجَوی و لقمه دیگر را آماده سازی و دو چشمت در لقمه دیگر باشد!

لطیفه: از حکیمی پرسیدند که آدمیزاد کِی به خوردن می شتابد؟ گفت: توانگر هر گاه گرسنه شود و تنگدست هر گاه که بیابد.

لطیفه: از حکیمی پرسیدند: کدام طعام است که از همه غذاها پاک تر و لذیذتر است؟ گفت: گرسنگی، که وقتی بر انسان فشار آورد، هر غذایی که بخورد، خوشبوتر و لذیذتر است!

توصیه: بزرگمهر حکیم گفت: چهار چیز تن را سالم نگاه دارد: طعام خوردن به وقت، و اندازه طعام نگاه داشتن، و شام خوردن به وقت، و کار سخت ناکردن. اما چهار چیز دل را زنده کند: خرد شایسته، و استاد دانا، و شریک امین و دوست سازگار.

کسی برّه ای بریان بر سفره نهاده و می خواست به خوردن مشغول شود. در این هنگام مردی عرب به او رسید. او را دعوت کرد تا با او به خوردن بپردازد. عرب با حرص شدید مشغول خوردن شد. گفت:چه خبر است! چنان این برّه را از هم می دری که گویی پدرش تو را شاخ زده است، عرب گفت: تو نیز چنان آرام نشسته ای و به برّه بریان نگاه می کنی که انگار مادرش تو را شیرداده و بزرگ کرده است!

حکمت: حکیمی به خود گفت: باید هر بامداد از خانه بیرون نروی مگر طعامی خورده باشی؛ زیرا که سیری موجب حلم و بردباری است و گرسنگی، مایه خشک مغزی و سبک سری

لطیفه: از شخصی پرسیدند: نهایت خوشحالی تو چه وقتی است؟ گفت: وقتی که ببینم دیگِ غذای جوانمردان می جوشد و درِ خانه هایشان بسته نیست و از دیدنِ مهمانان و همراهانِ آنها دلتنگ نشده اند!

شنبه 7 بهمن 1391  4:54 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول hoseinkabiri

دیروز استادمون یه تغییری تو سوال داد کسی نتونست حل کنه، یعد این لطیفه رو تعریف کرد:

پسره میره خونه باباش ازش میپرسه دوتا سیب داریم سه تا سیب بهش اضافه کنیم چند تا میشه؟ پسره جواب داد ما فقط با پرتقال بلدیم :))))

اینم از یادگیری ما:))))

کاربرعزیز

لطفا"مجموعه ای ازلطایف روپست بزنید.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 5 اسفند 1391  7:30 AM
تشکرات از این پست
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721
یک شنبه 1 اردیبهشت 1392  3:37 PM
تشکرات از این پست
farshon
mey212
mey212
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 552

جالب بود اما نه تکراری بود نه گریه اور هرچی بود برا چند لحظه ای منو دیوونه کرد از بسکه خندیدم .

اینم ی نوعش  خوش باشید بقیه راهم تو خوشیا وشادیاتون سهیم کنید

سه شنبه 17 اردیبهشت 1392  8:12 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول mey212

جالب بود اما نه تکراری بود نه گریه اور هرچی بود برا چند لحظه ای منو دیوونه کرد از بسکه خندیدم .

اینم ی نوعش  خوش باشید بقیه راهم تو خوشیا وشادیاتون سهیم کنید

کاربرگرامی لطفا"نقل قول بزنیدونسبت به پستی که مورداشارتون است منظوراصلی رابرسونیدباتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 17 اردیبهشت 1392  8:18 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
دسترسی سریع به انجمن ها