سردار غفاری در نشست مدیران و اعضای کارگاه عفاف و حجاب تأکید کرد: در این شیوه نامه سعی شده است تمام دستگاهها به صورت فرعی و اصلی در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب حضوری جدی داشته باشند.
سردار غفاری در حاشیه این نشست به خبرنگاران گفت: متأسفانه پایین آمدن سن بلوغ، بالارفتن سن ازدواج، افزایش احساسات سبب شده دچار ناهنجاریهای اجتماعی شویم. بنابراین عریان گرایی و تفکر عریان گرایی فلسفهای خطرناک در جامعه میباشد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مشکلات جامعه کنونی ما در بحث عفاف و حجاب توجه به مدگرایی است. از این رو هر روز با مدلهای گوناگون آرایش، طراحیهای لباس و... رو به روهستیم که ناخود آگاه حس شهوت طلبی و تنوع طلبی را در نسل جوان به همراه دارد و مجموع این عوامل باعث میشود که با انفجار اطلاعاتی درباره مسایل روابط جنسی مواجه شویم که هیچ ضرورتی هم ندارد.
معاون سیاسی، امنیتی استانداری خراسان رضوی از رونمایی لوح فشرده اصلی مدلهای گوناگون در بحث حجاب و عفاف خبرداد و افزود: برای مقابله با مدگرایی این لوح فشرده بزودی در اختیار خانوادهها و خیاطها قرار خواهد گرفت که در حوزه مانتو، مقنعه، چادر و لباس به ارایه مدلهای گوناگون میپردازد.
در ادامه مسؤول کمیسیون بانوان استانداری خراسان رضوی به اهداف کلی شیوه نامه طرح میان مدت ترویج فرهنگ عفاف و حجاب خراسان رضوی اشاره کرد وگفت: این طرح در دستگاههای اجرایی طی ۱۸ ماه انجام میشود که دارای اهداف گوناگونی است .
صدیقه خدیوی افزود: در این شیوه نامه نحوه تشویق و تنبیه مسؤولان و مدیران نیز دیده شده است وهمچنین اعضای کمیته نظارت نیز مشخص شدهاند که بدین منظور دبیرخانه کمیته نظارت نیز تشکیل و وظایف آنها نیز اعلام شده است.
وی به فرم عمومی نظارت بر طرح میان مدت ترویج فرهنگ عفاف و حجاب استان خراسان رضوی و پرسشهای آن اشاره کرد که در این خصوص اعضای کمیته به گفت و گو پرداختند و پس از ارایه نظرات گوناگون اعضاء و اصلاح برخی از بندهای شیوه نامه و پرسشهای فرم عمومی نظارت این شیوه نامه در ۱۲ ماده و ۷ تبصره توسط کمیته نظارت تنظیم و در جلسه شصت و سوم، (۵ شهریور ۹۱) به تصویب ستاد ویژه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب استان رسید و از این تاریخ لازم الاجرا اعلام شد.