0

آرشـیو اخــبار کـنکور-دانـشگاه-دانـشجو

 
fereshte_khoda
fereshte_khoda
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 1674

بازبینی آیین‌نامه‌های اجرایی بنیاد ملی نخبگان/ اصلاح اعطای تسهیلات

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان از بازنگری و اصلاح آیین نامه های بنیاد خبر داد و گفت: با توجه به محتویات سند ملی راهبردی در امور نخبگان آیین نامه اجرایی موجود در بنیاد بازنگری می شود.

دکتر سعید سهراب‌پور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تدوین سند راهبردی کشور در امور نخبگان افزود: پیرو تاکیدات مقام معظم رهبری در سال 89، تدوین سند ملی نخبگان در بنیاد ملی در دستور کار قرار گرفت.

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه پیش نویس این سند به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد، اظهار داشت: این سند در شورای عالی انقلاب فرهنگی پس از بررسی‌های لازم به تصویب رسید و از سوی رئیس‌جمهوری ابلاغ شد.
 
وی با تاکید بر اینکه این قانون به عنوان سند بالادستی کشور در حوزه نخبگان محسوب می شود، ادامه داد: بر اساس این سند، امور نخبگان تنها منحصر به بنیاد ملی نخبگان نمی‌شود بلکه وظایفی برای سایر ارگانها چون وزارتخانه‌های آموزش و پرورش ، علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نظر گرفته شده است.
 
سهرابی با بیان اینکه این سند از سوی بالاترین مقام اجرایی کشور ابلاغ شده است، اضافه کرد: از این رو همه نهادها ملزم به رعایت مفاد این سند هستند.
 
وی از بازنگری آیین نامه‌های موجود در بنیاد ملی نخبگان خبر داد و یادآور شد: مرحله پس از تصویب سند، تدوین آیین نامه‌های اجرایی است که در این راستا با تشکیل کارگروه‌های تخصصی اقدام به بازنگری و اصلاح آیین نامه‌های موجود در بنیاد ملی خواهد شد.
 
قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه به این آیین‌نامه‌ها انتقاداتی وارد است، افزود: این اصلاحات در زمینه‌هایی چون تسهیلات، نوع تسهیلات، افراد مشمول نخبگی و سایر موارد می شود.
 
وی با تاکید بر اینکه این اصلاحات با توجه به محتویات سند ملی راهبردی در امور نخبگان انجام خواهد شد، گفت: از همه نخبگان و صاحب‌نظران درخواست می‌شود که در صورت داشتن نقطه نظراتی در زمینه این آیین‌نامه به بنیاد ملی نخبگان اعلام کنند تا در مطالعات اصلاحی آیین نامه ها مد نظر قرار دهیم.
سه شنبه 30 آبان 1391  9:58 PM
تشکرات از این پست
siasport23
fereshte_khoda
fereshte_khoda
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 1674

وضعیت اعتبار دانشگاههای هلند اعلام شد/ 146 دانشگاه در لیست معتبرها

با اعلام اداره کل دانش آموختگان وزارت علوم، کشور هلند دارای 146 دانشگاه و موسسه آموزش عالی معتبر برای تحصیل دانشجویان ایرانی است.

  مدارک دانشگاههای هلند با 4 شیوه توسط وزارت علوم مورد بررسی و تایید قرار گرفت.

مدارک‌ دوره‌های‌ آموزشی‌ حرفه‌ای‌ پیشرفته ‌(MBO - Diploma) حداقل‌ 2 تا 3 سال‌ تحصیل‌ همچنین‌ تحصیلات‌ نیمه‌ تمام‌ با حداقل‌ گذراندن‌ دو سال‌ تحصیل‌ به‌ شرط‌ دارا بودن‌ دیپلم‌ دبیرستان، "کاردانی" ارزشیابی‌ می‌شود.

مدارک (Ingenieurb(ing.) / Baccalaureus (be.) / Bachelor (B) صادره‌ از تمام‌ مدارس‌ عالی‌ حرفه‌ای‌ (HBO)  دولتی، "کارشناسی" ارزشیابی‌ می‌شود.
 
مدارک Master / Doctoraal صادره از دانشگاه‌ها، "کارشناسی‌ ارشد " ارزشیابی‌ می‌شود.
 
مدارک‌ HBO- Master  صادره‌ از مدارس‌ عالی‌ حرفه‌ای ‌(HBO) دولتی‌ با حداقل‌ 2 سال‌ تحصیل‌ پیوسته‌ به‌ شرط‌ داشتن‌ مدارک‌ بند 2 یا کارشناسی، "کارشناسی‌ ارشد" ارزشیابی‌ می‌شود.
 
مدارک‌ Doctor - Ph.D با 4 سال‌ تحصیل‌ و ارائه‌ پایان‌ نامه‌ صادره‌ از دانشگاه‌های‌ گروه‌ یک "دکتری" ارزشیابی‌ می‌شود.
 
گروه بندی دانشگاههای معتبر
 
بر این اساس، دانشگاهها و مراکز آموزشی هلند توسط وزارت علوم در 4 سطح گروه ارزیابی شدند که در گروه یک دانشگاههای ممتاز هلند در تمام مقاطع تحصیلی با 25 دانشگاه در لیست معتبرها قرار گرفته اند.
 
در گروه دو که شامل دانشگاههای جامع غیردولتی می شود مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مورد تایید و مقطع دکتری فقط بعد از بررسی کیفی ( برگزاری آزمون، بررسی رساله یا مقاله) قابل ارزیابی است، در این گروه 9 دانشگاه قرار دارند.
 
دانشگاهها و مراکز آموزشی عالی گروه سه شامل دانشگاههای علوم کاربردی دولتی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد با 44 دانشگاه معتبر است.
 
در گروه چهار دانشگاههای علوم کاربردی غیردولتی و سایر مراکز آموزش عالی هلند قرار دارند که فقط در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد قرار دارند و پذیرش بر اساس بررسی کیفی از جمله برگزاری آزمون، بررسی رساله یا درخواست مقاله صورت می گیرد و در این زمره 68 دانشگاه معتبر قرار گرفته است.
 
هلند یک دانشگاه نامعتبر دارد
 
بر اساس اعلام وزارت علوم، مدارک صادر شده از دانشگاه Center for European Studies فاقد هر گونه اعتبار شناخته شد.
 
لیست تمام دانشگاههای معتبر در این نشانی الکترونیکی http://www.msrt.ir/sites/Grad_Dept/2/هلند.aspx قرار دارد

 

سه شنبه 30 آبان 1391  9:58 PM
تشکرات از این پست
siasport23
fereshte_khoda
fereshte_khoda
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 1674

اعطای جایزه و بورس شهیدشهریاری به نخبگان کشور

رئیس دانشگاه شهیدبهشتی از ارائه پیشنهاد اعطای بورس و جایزه شهید شهریاری به نخبگان خبر داد و گفت: امیدواریم در سالروز شهادت این شهید بزرگوار هسته ای جایزه و بورسی به نام وی اختصاص یابد.

محمد مهدی طهرانچی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: هشت آذر ماه دومین سالگرد شهادت شهید شهریاری است، بنابراین به بنیاد ملی نخبگان پیشنهاد دادیم تا در روز سالروز شهادت این شهید بزرگوارهسته‌ای، جایزه و بورسی به یاد این شهید بزرگوار به عنوان یکی از نخبگان کشور و دانشگاه اختصاص دهند.

وی اظهار داشت: این جایزه ویژه نخبگان خواهد بود.

رئیس دانشگاه شهیدبهشتی با بیان اینکه اهمیت این جایزه می تواند فراتر از عرصه های ملی باشد، تصریح کرد: جزئیات بیشتر در مورد این جایزه هشت آذرماه اعلام می شود.
سه شنبه 30 آبان 1391  9:59 PM
تشکرات از این پست
siasport23
iran313
iran313
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : مرداد 1390 
تعداد پست ها : 1561
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:اخرین خبرهای دانشگاهی را در این قسمت قرار دهید

 

اطلاعيه سازمان سنجش اموزش کشور درباره جدول زمانبندي ازمونهاي سال 1391

1391/07/09

 

 

رديف
نام آزمون
تاريخ ثبت نام
تاريخ برگزاري
1
آزمون فراگير مقاطع (كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي پيوسته)دانشگاه پيام نور
12/7 تا 18/7/91
24/9/91
2
آزمون فراگير مقطع كارشناسي ارشد ناپيوسته دانشگاه پيام نور
16/7/ تا 22/7/91
24/9/91
3
آزمون ورودي تحصيلات تكميلي(دوره هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل)سال 92
9/8 تا 16/8/91
20،19،18/11/91
4
 آزمون ورودي دوره دكتري نيمه متمركز(Ph.D)سال 92
7/9 تا 12/9/91
18/12/91

 

 

 

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

 

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

 

دوشنبه 13 آذر 1391  12:14 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

تمدید مهلت ثبت‌‌نام در دوره بدون آزمون دانشگاه علم و صنعت

مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز (استعدادهای درخشان) در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 93- 92 دانشگاه علم وصنعت تمدید شد.

مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز (استعدادهای درخشان) در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 93-92 دانشگاه علم و صنعت تا پایان ساعت 24 روز شنبه 18آذر91 تمدید شد.

متقاضیان برای ثبت نام باید به آدرسhttps://golestan.iust.ac.ir/Forms/AuthenticateUser/main.htm مراجعه کرده و نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

دوشنبه 13 آذر 1391  10:06 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

تبلیغات غیرمجاز با سوءاستفاده از نام دانشگاه صنایع و معادن

مسئول آموزشهای عالی آزاد دانشگاه علمی کاربردی، تبلیغات آموزش عالی آزاد با استفاده از نام دانشگاه صنایع و معادن کشور را غیرمجاز اعلام کرد.

 علی معصومیان در این باره اظهار داشت: فعالیت های آموزش عالی توسط سازمان صنایع و معادن استانها و ارائه دوره های آموزش عالی آزاد از طریق نمایندگی بخش های دولتی و غیر دولتی با تبلیغات صدور مدرک آموزش عالی درکلیه سطوح مقاطع تحصیلی از سوی دانشگاه صنایع معادن یا آموزش مدیریت صنعتی کشور، فاقد مجوز رسمی است.

وی افزود: صدور مجوز فعالیت های آموزشی تکمیلی بین سطوح اعم از حضوری، غیرحضوری و مجازی مربوط به دوره های آموزش عالی آزاد تک درس و کوتاه مدت و دوره های تخصصی و کاربردی، آمادگی آزمون های عمومی و تخصصی بالاتر از سطح دوره متوسطه در تمام سطوح تحصیلی بر عهده مرکز آموزش های عالی آزاد و آموزش های خاص دانشگاه جامع علمی کاربردی قرار دارد.
 
به گفته مسئول مرکز آموزش های عالی آزاد و آموزش های خاص دانشگاه جامع علمی کاربردی، هرگونه فعالیت های آموزش عالی توسط برخی از سازمان های صنایع و معادن استانها و ارائه دوره های آموزش عالی آزاد از طریق نمایندگی بخش های دولتی و غیر دولتی در شهرهای استان خوزستان و مازندران و غیره با تبلیغات کاذب صدور مدرک آموزش عالی در کلیه سطوح مقاطع تحصیلی از سوی دانشگاه صنایع معادن یا آموزش مدیریت صنعتی کشور، فاقد مجوز رسمی بوده، لذا غیرمجاز و غیرقانونی است.
 
معصومیان تاکید کرد که در این راستا از داوطلبان انتظار می رود برای جلوگیری ازسوءاستفاده برخی موسسات از جایگاه آموزش عالی آزاد و پیشگیری از تبعات بعدی برای آنان و کسب اطلاعات بیشتر به پرتال مرکز آموزش های عالی آزاد و آموزش های خاص دانشگاه جامع علمی کاربردی به نشانی www.hctc.uast.ac.ir  مراجعه کنند.
دوشنبه 13 آذر 1391  10:06 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

تغییر وزن مصاحبه دکتری براساس موقعیت دانشگاهها

عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: ممکن است وزن مصاحبه کنکور دکتری براساس موقعیت دانشگاه‌ها به صورت موردی بررسی و تغییر کند.

جواد هروی  درباره آخرین وضعیت بررسی تغییر وزن آزمون دکتری گفت: معاون آموزشی وزیرعلوم روز گذشته در جلسه کمیسیون آموزش حاضر شد و به برخی سئوالات پاسخ داد.

وی ادامه داد: وی در این جلسه عنوان کرد که وزارت علوم وزن مصاحبه کنکور دکتری برای پذیرش در سال 92، 50 درصد قرار داده اما ممکن است این وزن در آینده افزایش یابد.
 
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی یادآورشد: ما در کمیسیون آموزش دنبال این هستیم که بتوانیم درصد وزن مصاحبه را از 50 درصد افزایش دهیم.
 
وی یادآورشد: همچنین از آنجا که درخواستها برای ورود در برخی دانشگاهها چند برابر دانشگاه‌های دیگر است و موقعیت دانشگاههای با یکدیگر متفاوت است، مباحثی در جلسه روز گذشته کمیسیون مطرح شد مبنی بر اینکه وزن مصاحبه براساس موقعیت دانشگاه‌ها به صورت موردی بررسی شود.
 
هروی افزود: نمی توان وزن ثابتی را برای مصاحبه در تمامی دانشگاهها اعمال کرد.
دوشنبه 13 آذر 1391  10:06 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

راه‌اندازی رشته دکتری مهندسی بافت در دانشگاه امیرکبیر

رئیس دانشکده مهندسی‌پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ایجاد رشته مهندسی بافت در مقطع دکتری در این دانشکده خبر داد.

  دکتر فرزاد توحیدخواه در نشست خبری پیش از ظهر امروز دوشنبه با اشاره به رشد مهندسی پزشکی در کشور، افزود: در سال 74 اولین دانشجویان رشته مهندسی پزشکی در مقطع کارشناسی‌ارشد در دانشگاه صنعتی امیرکبیر پذیرش شدند.

رئیس دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی‌امیرکبیر ایجاد دوره‌های دکتری مهندسی‌پزشکی را از جمله برنامه‌های توسعه‌ای دانشگاه در حوزه مهندسی پزشکی ذکر کرد و اظهار داشت: در حال حاضر 90 دانشجو در این مقطع مشغول به تحصیل هستند.
 
توحید خواه، از راه‌اندازی رشته مهندسی بافت در مقطع دکتری خبر داد و یادآور شد: تصویب این رشته مراحل نهایی خود را در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی می‌کند که با نهایی شدن آن اقدام به راه‌اندازی این رشته در دانشگاه خواهیم کرد.
 
وی به بیان رتبه این دانشگاه در حوزه مهندسی‌پزشکی پرداخت و اظهار داشت: سالانه 130 مقاله از محققان این دانشکده در مجلات ISI منتشر می‌شود.
 
رئیس دانشکده مهندسی پزشکی با اشاره به رتبه های منطقه‌ای و جهانی، اضافه کرد: بر اساس پایگاه استنادی ISC، ایران در حوزه مهندسی پزشکی در منطقه رتبه 18 و در دنیا رتبه 18 تا 21 را کسب کرده است.
دوشنبه 13 آذر 1391  10:07 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

تقدیر از پایان‌نامه‌های برتر حوزه هسته‌ای

وزارت علوم در هفته پاسداشت شهدای جهاد علمی، از پایان نامه های برتر در حوزه‌های مرتبط با موضوع هسته ای تقدیر می کند.

 همزمان با هفته پاسداشت شهدای جهاد علمی از پایان نامه های برتر در سه رشته فیزیک هسته ای، مهندسی هسته ای و نانو تکنولوژی که طی 10 سال گذشته یعنی از مهر 1381 تا مهر ماه 1391 نگاشته شده اند، تقدیر به عمل می آید.

در 54 دانشگاه این سه رشته تدریس می شود و 113 انجمن علمی نیز در این خصوص در این دانشگاه ها فعالیت می کنند.
 
به گزارش مهر، فردا سه شنبه 14 آذر ماه طی مراسمی با حضور خانواده‌های شهدای هسته ای از نشان ملی شهدای جهاد علمی رونمایی و این نشان به خانواده های این شهیدان اهدا خواهد شد.
دوشنبه 13 آذر 1391  10:07 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

برگزاری دوره‌های توسعه مداوم در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

دوره‌های توسعه مداوم شخصی و حرفه‌ای (CPPD) در مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار می‌شود.

  در دوره‌های توسعه مداوم شخصی و حرفه‌ای (CPPD) در مدیریت فرهنگی که در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار می‌شود هریک از کارشناسان نسبت به حوزه کاری مورد نظر موضوعی را انتخاب و تحقیقات لازم درباره آن انجام می دهند و در یک جلسه کنفرانس برای کارشناسان ارائه می‌کنند و پس از آن پرسش و پاسخ صورت می‌گیرد.

برگزاری این دوره‌ها باعث توسعه دانش واطلاعاتی فرد و گروه کارشناسان در حرفه کاری می‌شود.

 از جمله موضوعات این دوره‌ها می‌توان به اصول و مبانی برنامه‎‌ریزی، اختلال نقص توجه- بیش فعالی(ADHD)، معنویت و تقدس هنر خوشنویسی، کار و سرمایه ایرانی، عبرتهای تاریخ و ادبیات دفاع مقدس اشاره کرد.

دوشنبه 13 آذر 1391  10:08 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

تغییر وزن مصاحبه دکتری براساس موقعیت دانشگاهها

عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: ممکن است وزن مصاحبه کنکور دکتری براساس موقعیت دانشگاه‌ها به صورت موردی بررسی و تغییر کند.

جواد هروی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت بررسی تغییر وزن آزمون دکتری گفت: معاون آموزشی وزیرعلوم روز گذشته در جلسه کمیسیون آموزش حاضر شد و به برخی سئوالات پاسخ داد.

وی ادامه داد: وی در این جلسه عنوان کرد که وزارت علوم وزن مصاحبه کنکور دکتری برای پذیرش در سال 92، 50 درصد قرار داده اما ممکن است این وزن در آینده افزایش یابد.
 
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی یادآورشد: ما در کمیسیون آموزش دنبال این هستیم که بتوانیم درصد وزن مصاحبه را از 50 درصد افزایش دهیم.
 
وی یادآورشد: همچنین از آنجا که درخواستها برای ورود در برخی دانشگاهها چند برابر دانشگاه‌های دیگر است و موقعیت دانشگاههای با یکدیگر متفاوت است، مباحثی در جلسه روز گذشته کمیسیون مطرح شد مبنی بر اینکه وزن مصاحبه براساس موقعیت دانشگاه‌ها به صورت موردی بررسی شود.
 
هروی افزود: نمی توان وزن ثابتی را برای مصاحبه در تمامی دانشگاهها اعمال کرد.
دوشنبه 13 آذر 1391  10:08 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

کنکور آسان برای 50درصد رشته‌ها/ تأکید بر سوابق تحصیلی برای کنکوریهای93

تازه ترین راهکارهای شیوه پذیرش دانشجو برای سال تحصیلی 93 با حضور مسئولان وزارتخانه های آموزشی کشور بررسی شد.

رئیس کمیته آموزش عالی مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر، اضافه کرد: طبق گزارشی که سازمان سنجش آموزش کشور به کمیسیون آموزش ارائه کرد، 30 درصد پذیرشهای دانشگاهها نیازی به برگزاری کنکور ندارند و پذیرش دانشجو عملاً در این رشته محلها می تواند بدون نیاز به آزمون صورت گیرد.

وی گفت: برای این گروه از داوطلبان، ملاک سنجش و پذیرش نمراتی است که در دوران دبیرستان کسب می کنند.

به گفته رضا صابری همچنین برای 50 درصد رشته محلها شاید احتیاج به کنکور خیلی آسان(عمومی) به علاوه بررسی سابقه تحصیلی داوطلبان کفایت کند.

وی با بیان اینکه اگر این دو گروه 50 و 30 درصدی در کنار هم قرار گیرد مشخص می شود که رقابت شدید داوطلبان تنها برای 20 درصد رشته ها در قالب کنکور صورت می گیرد، ادامه داد: قالب اصلی شیوه پذیرش دانشجو در سال 93 تا حدودی به دست آمده که طیف آن شامل سابقه تحصیلی به عنوان مبنای سنجش داوطلب تا برگزاری یک کنکور تخصصی سخت به علاوه سابقه تحصیلی، می شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای با بیان اینکه در قانون سال 86 حذف کنکور واقعیتی است که قابلیت اجرایی ندارد، ادامه داد: فضای آنچه که کمیسیون آموزش در این زمینه کسب کرده این است که ما باید به دنبال قانونی جدید برای کنکوری باشیم که به ظرفیتهای آموزش و پرورش دقت کند و ظرفیتهای دانشگاههای کشور را هم بپذیرد.

وی گفت: باید سعی کرد 50 درصد ظرفیت دانشگاههای کشور بر اساس کنکوری بدون فشار روانی، آزمونی نرم و ملایم همچنین آسان و استاندارد به همراه مجموعه دروسی که زیاد تخصصی نباشد و تنها با چندین درس عمومی طبقه بندی شده، تکمیل شود.

صابری در این گفتگو خطاب به داوطلبانی که در سال 93 قصد ورود به دانشگاه دارند توصیه کرد که پذیرش بخشی از آنان در سال 93 قطعاً بر اساس سوابق تحصیلی دوران دبیرستان صورت می گیرد و توجه به سوابق تحصیلی خیلی بیشتر از الان مورد توجه قرار گرفته است.

چهارشنبه 15 آذر 1391  1:37 PM
تشکرات از این پست
javid1000
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

جزئیات بخشنامه تحصیل کارمندان دانشگاه آزاد/ شروط دانشجو شدن کارکنان

مسئولان فعلی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن صدور بخشنامه ای با ادامه تحصیل 10 درصد کارکنان این دانشگاه در قالب برخی شرایط موافقت کردند.

متن بخشنامه دانشگاه آزاد در خصوص جزئیات ادامه تحصیل کارکنان این دانشگاه به این شرح است:

کارمندان تمام وقت (رسمی‌ قطعی، رسمی آزمایشی و قراردادی کار معین با بیش از سه سال سابقه کار تمام وقت مستمر) دانشگاه آزاد اسلامی با احراز شرایط علمی و عمومی زیر همچنین با رعایت مقررات این بخشنامه و با رعایت تمام قوانین آیین نامه‌های آموزشی، پژوهشی، دانشجویی، اداری و مالی و فرهنگی با کسب مجوز از رئیس واحد یا مرکزی که در آن شاغل هستند، می‌توانند با اخذ حداکثر دو روز ماموریت آموزشی در هفته به ادامه تحصیل بپردازند.

صلاحیت‌های علمی
 
داشتن مدرک تحصیلی معتبر (غیر معادل) در یک مقطع تحصیلی پایین‌تر علمی که به تایید مراجع ذیصلاح رسیده باشد.
 
احراز یکی از سه مورد زیر
 
قبولی برای ادامه تحصیل در دوره‌های حضوری و غیرحضوری یا مجازی در یک مقطع تحصیلی بالاتر دانشگاهی در یکی از واحدهای غیر بین الملل داخل کشور دانشگاه آزاد اسلامی به غیر از واحد محل اشتغال با کمک شهریه پنجاه درصد.
 
قبولی برای ادامه تحصیل رایگان در دوره‌های حضوری در یک مقطع تحصیلی بالاتر دانشگاهی در یکی از دانشگاه‌های دولتی داخل کشور.
 
قبولی برای ادامه تحصیل غیر رایگان در دوره‌های حضوری، غیرحضوری یا مجازی در یک مقطع تحصیلی بالاتر دانشگاهی در یکی از دانشگاه‌های معتبر دولتی و غیردولتی داخل کشور (غیر از دانشگاه آزاد اسلامی) با هزینه شخصی.
 
صلاحیت‌های عمومی
 
صلاحیت‌های عمومی متقاضی ادامه تحصیل وفق مقررات و قوانین موضوعه باید احراز شده و به تایید مراجع ذیصلاح دانشگاه برسد.
 
سایر مقررات
 
دریافت قبولی (پذیرش معتبر) به عهده متقاضی قرار دارد و پذیرش در موسسه مجری دوره تحصیلی بر اساس قوانین و مقررات و آیین نامه‌های موجود است، این بخشنامه در نحوه ملاک‌های علمی و آیین نامه‌های موجود پذیرش دانشجو تغییری صورت نداده است.
 
برای جلوگیری از وقفه در فعالیت‌های اجرایی، در هر سال تحصیلی، حداکثر 10 درصد کارمندان در یک واحد یا مرکز دانشگاه آزاد که دارای صلاحیت‌های علمی و عمومی ذکر شده باشند، می توانند مجوز ادامه تحصیل در دوره‌های حضوری از رئیس واحد دریافت کنند.
 
ادامه تحصیل کارمندان در مقاطع تحصیلی بالاتر باید در رشته‌های مورد نیاز دانشگاه (به تشخیص رئیس واحد مربوطه) و با دریافت حداکثر دو روز ماموریت آموزشی (تحصیلی) در هفته باشد.
 
کارمندانی که از ماموریت آموزشی استفاده می کنند قبل از آغاز تحصیل باید دو برابر مدت تحصیل تعهد خدمت بسپارند.
 
کارمندانی که در یکی از واحدهای داخل کشور (غیر بین الملل) دانشگاه آزاد مجوز ادامه تحصیل دریافت کنند، فقط باید 50 درصد مجموع شهریه ثابت و متغیر در طول هر ترم را پرداخت کنند و پرداخت 50 درصد مابقی بر عهده واحد یا مراکز محل اشتغال کارمند است.
 
در صورتیکه کارمند در هر ترم مشروط یا مردود شود باید کل هزینه ثابت و متغیر ترم بعدی را شخصاً قبل ار آغاز ترم بعدی پرداخت کند.
چهارشنبه 15 آذر 1391  1:37 PM
تشکرات از این پست
javid1000
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پیام وزیر علوم به مناسبت روز دانشجو

وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری در پیامی با تبریک سالگرد حماسه 16 آذر به جامعه علمی و دانشگاهی کشور، گفت : نقش دانشجویان در همه جوامع فراتر از دیگر اقشار اجتماعی است و این امتیاز و تمایز به دلیل تقارن جوانی و فرهیختگی با روحیه عدالت طلبی، آزادیخواهی و تحول خواهی به سوی تحقق آرمان‌ها و ایده‌آل‌هاست.

متن پیام دکتر کامران دانشجو بدین شرح است: «سالگرد حماسه 16 آذر را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور به ویژه دانشجویان عزیز مسلمان و انقلابی ایران اسلامی تبریک می‌گویم.

نقش دانشجویان در همه جوامع فراتر از دیگر اقشار اجتماعی است و این امتیاز و تمایز به دلیل تقارن جوانی و فرهیختگی با روحیه عدالت طلبی، آزادیخواهی و تحول خواهی به سوی تحقق آرمان‌ها و ایده‌آل‌هاست.

در جمهوری اسلامی ایران که برخوردار از آرمان‌های متعالی اسلامی و مردمسالاری دینی است، خصائص دانشجویان و محیط دانشجویی همسو با آرمان‌های دینی مردم، از اثرگذاری بیشتر در قیاس با سایر جوامع برخوردار است.

توجه به منافع ملی هماهنگ با اهداف والای اسلامی جهت‌گیری دانشجویان مسلمان را از دیگر جنبش‌های دانشجویی در سایر کشورها ممتاز و متمایز می‌سازد کما اینکه در طی سالهای گذشته شاهد حرکت نوید بخش دانشجویان در عرصه‌های مختلف بوده‌ایم.

موفقیت‌های مکرر دانشجویان ایران اسلامی در عرصه های علمی و پژوهشی که سهم مهمی در پیشرفت‌های علمی و فناوری کشور داشته‌اند و همزمان با آن بصیرت، آگاهی و واکنش آنان نسبت به رویدادهای داخلی و بین المللی به ویژه در حمایت از بیداری اسلامی در کشورهای منطقه و مقاومت اسلامی در فلسطین و لبنان و سایر نقاط جهان، بسیار پراهمیت و ارزنده است.

همین ویژگی در قاطبه ملت مسلمان ایران به ویژه دانشجویان عزیز است که در پیوند با همه مسلمانان در اقصی نقاط جهان، موجب بیداری اسلامی و شکل‌گیری قطب جهان اسلام در مقابل قدرت‌های پوشالی و استکباری شده است. همانگونه که سردمداران آمریکا به ناچار به حضور و نفوذ همه جانبه تفکر انقلابی و اسلامی ایران در سراسر جهان اقرار نموده‌اند.

اینجانب با افتخار به خدمتگزاری خود به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز، توفیقات روزافزون دانشجویان مسلمان را در همه امور فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت می‌نمایم. »

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 16 آذر 1391  10:03 AM
تشکرات از این پست
javid1000 siasport23
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

روز دانشجو چطور روز دانشجو شد؟

روز 16 آذر 1332، دانشگاه تهران به طور کامل در اشغال گارد شاهنشاهی بود. دانشجویان دانشکده فنی از پشت شیشه ها ارتشى هاى مسلح را نگاه مى کردند.

زنگ دوم بود. استاد نقشه‏بردارى، آقاى مهندس شمس ملک‏آرا، تازه درس را شروع کرده بود که مستخدم وارد کلاس شد و چیزى در گوش استاد گفت. استاد جواب داد: ''نمى‏شود، بروید پیش معاون دانشکده." مستخدم از کلاس خارج شد. پس از چند دقیقه درِ کلاس به شدت باز شد و گروهبانى ، مستخدم را به داخل هل داد و در حالى که مسلسل را به سینه او هدف رفته بود پرسید: ''کى بود؟" مستخدم با دست به سمتى اشاره کرد و گروهبان پشت یقه دانشجویى را گرفت، او را از ردیف نیمکتها بیرون کشید و با خود برد. کلاس به هم خورد. ... بعداً معلوم شد که گروهبان مزبور به بهانه اینکه دانشجوها در زنگ تفریح از پشت پنجره به نظامیان خندیده‏اند از مستخدم خواسته بود دانشجویانى را که زنگ تفریح در کلاس مانده بودند معرفى کند و مستخدم به استاد گفته بود و با نپذیرفتن استاد، گروهبان خود با ورود به کلاس و بردن یک دانشجو مشکلش را حل کرده بود. (دانشجوی دانشکده فنی و شاهد عینی )

سه قطره خون – کمی از ساعت 11 گذشته بود که زنگ خورد . دانشجویان به سرسراى دانشکده آمدند. سربازان گارد ، مسلح به مسلسل، در سرسرای دانشکده پخش بودند. یکى از بچه ها ناگهان شعار داد: ''دست پلیس از دانشگاه کوتاه‏". بعد از این شعار، تیراندازى با مسلسل شروع شد و سربازان سقف، ستونها و دیوارها را به مسلسل بستند. چند نفر از دانشجویان به زمین افتادند. رادیاتور شوفاژ در اثر تیراندازى سوراخ شده و آب در صحن سرسرا جارى بود و با خون دانشجویان آمیخته شده بود. پس از ده دقیقه که تیراندازى ادامه داشت، سکوت برقرار شد و سربازها تمام کسانى را که درازکش کرده بودند، بیرون بردند. سه نفر در سرسراى ورودى غرق در خون بر جا ماندند : مصطفى بزرگ‏نیا، احمد قندچى و آذر (مهدى) شریعت‏رضوى ... دانشجویان را در کامیونهای ارتشى ریختند و به اتاقک کنار دانشکده هنرهاى زیبا بردند. جوانکى با لباس شخصى، بچه ها را بازرسى بدنى کرد، کیف‏ها را گشت و هتّاکى کرد...دستگیرشدگان را به فرماندارى نظامى و شهدا را به سردخانه منتقل کردند. رئیس دانشکده فنی ، مهندس خلیلى، که قبلاً از طرفداران رژیم بود، به جبهه مبارزه علیه رژیم پیوست...(دانشجوی دانشکده فنی و شاهد عینی ) دکتر رحیم عابدی معاون دانشکده فنی بعد از ظهر 16 آذر دستگیر شد. تیرها را شمردند 68 تیر در آن فضای بسته شلیک شده بود.

صورت جلسه استادان‏ دانشکده فنى‏- دوشنبه 16 آذر 32 ساعت 11 و 30 دقیقه : در حدود پانزده دقیقه از جلسه دوم صبح گذشته بود (10 و پانزده دقیقه) که اطلاع رسید عده‏اى سرباز مسلح قصد ورود به‏کلاس دوم الکترومکانیک را داشتند و استاد کلاس درس آقاى مهندس شمس ملک‏آراء خواهش نمودند که کسى حق ندارد وارد کلاس درس بشود مگر با کسب اجازه قبلى از رئیس دانشکده. سربازان بدون توجه به این مطلب به جبر و عنف در کلاس را باز کرده و دو نفر از دانشجویان کلاس را مورد ضرب قرارداده و آنها را از کلاس بیرون بردند. در برابر این عمل بى‏سابقه و با توجه به این اصل که احترام کلاس درس و حفظ شئون فرهنگى و دانشگاهى بر همه واجب است و به این ترتیب شدیداً هتک احترام شده براى احتراز از پیش آمدهاى ناگوارترى بناچار زنگ تعطیل کلاسها نواخته شد و استادان بتدریج از کلاس درس بیرون آمده در اطاق معاونت دانشکده جمع شدند. ناگهان صداى شلیک مسلسل دستى شنیده شد و وضع بحرانى عجیبى پیش آمد و بعد خبر رسید که چند نفر از دانشجویان هدف گلوله قرار گرفته و در سرسراى دانشکده افتاده و خون از آنها جارى است. شنیدن این خبر و تجسم وضعیت براى کلیه استادان حاضر که این صورت جلسه را امضاء مى‏نمایند موجب نهایت تأسف و تأثر گردید. و در این لحظه که صورت جلسه امضاء میشود ساعت 11:34 صبح است و هنوز وضع خاصى در دانشکده حکمفرماست.مهندس اصفیاء، مهندس گوهریان، دکتر افشار، مهندس مشایخى، زاهدى، مهندس رخشانى، عصار، دکتر احمد یلدا، ژرژ، سید احمدیان، سنجابى، فتح‏اللَّه فتاحى، دکتر رحمتى، مهندس خلیلى، دکتر عابدى.
واکنش رییس دانشگاه - دکتر علی اکبر سیاسی رییس وقت دانشگاه تهران در خاطرات خود نوشت: گزارش که به من رسید، بی­درنگ با سپهبد زاهدی تلفنی تماس گرفتم و شدیداً اعتراض کردم که با این حرکات وحشیانه مأمورین انتظامی شما، ‌من دیگر نمی‌توانم، اداره امور دانشگاه را عهده دار باشم. گفت: «متأسف خواهم بود، اما دولت رأساً از اداره امور آنجا عاجز نخواهد ماند». فردای آن روز، در جلسه رؤسای دانشکده­ها،‌ دو ساعت درباره این جریان و خط­­­مشی خود بحث کردیم. نخستین فکر این بود که جمعاً استعفا دهیم، بعد دیدیم که این کناره­گیری نتیجه قطعی­اش این خواهد بود که آرزوی همیشگی دولت  بر آورده خواهد شد و استقلال دانشگاه را که قریب دوازده سال در استقرار و استحکامش زحمت کشیده بودیم، از بین خواهد برد و یک نظامی یا یک غیر نظامی قلدر را به ریاست دانشگاه خواهند گماشت. در نتیجه این مذاکرات و ملاحظات تصمیم گرفته شد که سنگر را خالی نکنم و به مقاومت بپردازم.».

دانشگاه ، عضو فاسد - وزرا گوش تا گوش دور میزی دراز نشسته بودند. نخست وزیر (فضل ا... زاهدی) به احترام من از جای برخاست وزیران نیز به او تأسی کردند. ... معلوم شد، گفتگو درباره دانشگاه است... نوبت به وزیر جنگ سپهبد هدایت رسید او با حدّت و شدت بیشتری به دانشگاه حمله کرد و در پایان سخنانش نتیجه گرفت که «اگر عضوی از اعضای بدن فاسد شود،‌ آن را قطع می‌کنند، تا بدن سالم بماند. دانشگاه را هم در صورت لزوم برای حفظ مملکت باید از بین برد و منحل کرد... به آرامی گفتم، این نظریه قابل تأمل است. اولاً تشبیه دانشگاه به یک عضو بدن و احتمال قطع آن صحیح نیست، عضو بدن را که قطع می‌کنند، از خود مقاومت نشان نمی‌دهد،... . در صورتی که دانشگاه از هزاران استاد و دانشجو و کارمند زنده و پویا تشکیل گردیده و اگر مورد حمله قرار گیرد، به مقاومت خواهد پرداخت و از خود دفاع می‌کنند... فردای آن روز،‌مأمورین انتظامی که پس از سقوط مصدق در دانشگاه، راه یافته بودند، آنجا را ترک کردند». (گزارش یک زندگی – علی اکبر سیاسی ).

گزارش پزشکی قانونی - اداره پزشکى قانونى علت فوت سه نفر دانشجویان دانشگاه را چنین تشخیص داده است:1. مصطفى بزرگ‏نیا دانشجوى دانشکده فنى بر اثر یک گلوله که از طرف راست سینه وارد شده و از زیر بغل چپ او خارج گردیده فوت کرده است. براثر این گلوله استخوان بازوى وى بکلى خرد شده و خونریزى زیاد باعث مرگ وى گردیده است. بر پشت شانه راست مقتول نیز اثر زخم سرنیزه دیده مى‏شود که تا 15 سانتیمتر زیر پوست فرو رفته بود. 2. شریعت رضوى دانشجوى مقتول دیگر فقط به‏علت زخم سرنیزه فوت کرده است. سرنیزه استخوان ران راست وى را به‏کلى خرد کرده و شریانها را پاره نموده و در نتیجه خونریزى زیاد مجروح درگذشته است. یک گلوله نیز به‏دست راست وى اصابت کرده که جلدى بوده و نمى‏توانسته باعث مرگ باشد. 3. مقتول دیگر احمد قندچى نام دارد و به‏علت اصابت گلوله‏اى که وارد شکم وى گردیده و احشاء داخلى را پاره نموده درگذشته است. ( روزنامه اطلاعات، سه‏شنبه 17 آذر 1332)
اجازه برگزاری مراسم ندادند- برادر شریعت رضوی: «بعد از شهادت این سه تن به ما اجازه برگزار کردن شب سوم در خانه هایمان را هم ندادند؛ ولی در مراسم چهلم به خاطر پافشاری زیادی که کردیم فقط 300 کارت که مهر حکومت نظامی روی آن خورده بود به من دادند. هر کس می‏خواست به طرف امام زاده عبدالله برود کارتش را کنترل می‏کردند.». برادر شهید بزرگ نیا: « از طریق علم، شاه به پدرم تسلیت گفت و پیغام داد 200 هزار تومان خون بها بدهند که جواب رد دادیم؛ بعد می‏خواستیم مجلس ختم و شب هفت بگیریم، مخالفت کردند. تا این که خودم پیش سرتیپ بختیار فرماندار نظامی رفتم و متعهد شدم اگر اتفاقی افتاد خودم مسؤول باشم.». به خانواده‏ قندچی گفته بودند که او را با شریعت رضوی و بزرگ نیا در امام‌زاده عبدالله دفن کرده‏اند. برادر قندچى می گوید: بعد از این که فهمیدیم برادرم را در مسگر آباد دفن کرده‏اند قبر شهید را نبش کردیم و او را مخفیانه به امام‌زاده عبدالله بردیم و در آنجا در کنار دوستانش به خاک سپردیم. خواهر قندچی می گوید: رژیم پهلوی نمی‌گذاشت ما روی سنگ قبر برادرم کلمه «شهید» را بنویسیم. بعد از یک سال موفق شدیم روی سنگ قبر، کلمه «شهید» را حک کنیم. باز آمدند تراشیدند.

گزارش رسمی دانشگاه - گزارش هیات بررسی مامور از سوی رییس دانشگاه : "مقارن ساعت نه‏ونیم روز 16 آذرماه عده‏اى از دانشجویان دانشکده فنى در کریدور دانشکده ایستاده و مشغول گفت‏وشنود بودند. در این ضمن دو نفر از دانشجویان از پشت پنجره دو نفر از ماموران انتظامى را که در بیرون دانشکده فنى مشغول گشت بودند تمسخر نمودند. مامورین از این جریان عصبانى شده و به‏وسیله سرگروهبان خود در صدد تعقیب دانشجویان برآمده و دانشجویان نیز از موقعیت تشکیل کلاسها استفاده کرده و در کلاس مى‏روند. مامورین هم بدنبال آنان وارد کلاس شده و خواستار تحویل آنان مى‏شوند. در این موقع وضع کلاس و دانشکده متشنج شده از طرف اولیاى دانشکده زنگ زده مى‏شود و مامورین دو نفر دانشجوى مورد نظر را دستگیر و مضروب مى‏نمایند. در این موقع که کلیه دانشجویان در کریدور طبقه اول دانشکده اجتماع نموده بودند از مامورین انتظامى وارد مى‏شوند. یکى از دانشجویان شعار مى‏دهد، چون مامورین درصدد متفرق‏کردن دانشجویان برمى‏آیند، دانشجویان به‏طرف دیگر کریدور فرار مى‏کنند. در این موقع از آن سمت چند سرباز مسلح به مسلسل دستى با دانشجویان برخورد مى‏کنند و سربازان که دچار وحشت شده بودند شروع به تیراندازى مى‏نمایند که در نتیجه آن سه نفر مقتول و عده ای مجروح می شوند. ( روزنامه اطلاعات 18 آذر 32).

اعلامیه دولت - متن اطلاعیه دولت: دولت از واقعه غیرمنتظره‏اى که روز دوشنبه در دانشگاه تهران پیش آمد متأسف و متأثر مى‏باشد و دستور داده است مرتکبین و محرکین حقیقى این واقعه را معلوم و تحت تعقیب قرار دهند. دانشجویان که فرزندان گرامى ما هستند به‏خوبى مى‏دانند که دانشگاه محیطى منزّه براى ملت ایران مى‏باشد مخصوصاً براى دولت که مسئول تربیت نسل آینده است. ولى متاسفانه عده معدودى بى‏وطن که همه چیز ما را مى‏خواهند بر باد دهند و براى ما نه دانشگاه باقى بگذارند نه دانشجو، در این مکان رخنه کرده و آنجا را سنگر تظاهرات خیانت‏آمیز قرار داده اند... دولت موظف است با نهایت جدیت وسائل تحصیل و پیشرفت فرهنگ را فراهم سازد و مخصوصاً نسبت به دانشگاه و دانش‏جویان کمال علاقه را دارد.بدینوسیله باطلاع آن عده معدود میرساند که با کمال قدرت از اقدامات مضره آنها جلوگیرى و دانشگاه را محیطى آرام و آماده براى تحصیل و تربیت مردان آینده ایران خواهد نمود.(روزنامه اطلاعات – پنجشنبه 19 آذر 32).
‏اعلامیه شورای دانشگاه - عصر روز چهارشنبه 18 آذر 32 ، شوراى رؤساى دانشکده‏ها مجدداً تشکیل و در تعقیب مذاکرات جلسه صبح درباره حادثه صبح دانشگاه صحبت به‏عمل آمد و پس از چند ساعت شور و مذاکره اعلامیه‏اى به شرح زیر صادر کردند: دانشگاه تهران در عین بى‏طرفى کامل در امور سیاسى و با نهایت علاقه‏مندى به‏حفظ نظم و آرامش در محیط دانشگاه، از واقعه روز 16 آذر که برخلاف انتظار در دانشکده فنى روى داده متاسف مى‏باشد و امیدوار است با اطمینانى که از طرف مقامات مربوطه داده شده است موضوع دقیقاً رسیدگى شود. از همه دانشجویان و کارکنان دانشگاه انتظار دارد که براى حفظ استقلال و احترام دانشگاه دقت نمایند تا نظایر این واقعه تکرار نگردد. دانشگاه به بازماندگان سه نفر دانشجویى که در این قضیه از میان رفته‏اند تسلیت می گوید. (روزنامه اطلاعات، پنجشنبه 19 آذر 1332)

دیدگاه شاه در باره دانشکده های فنی: امیراسداللَّه علم، وزیر دربار در جلد سوم‏ خاطرات روزانه خود در تاریخ 8 آذر سال 52 می نویسد: صبح در ساعت مقرر براى شرفیابى در کاخ نیاوران حاضر شدم. شرفیابى زیاد طول نکشید.... گزارش دانشگاه و پیش‏آمد دیروز دانشکده کشاورزى را عرض کردم. فرمودند با آن که تو و علیاحضرت معتقد هستید که بر سر بدرفتارى گارد دانشگاه این پیش‏آمد شده است (اشاره به مذاکرات سر شام دیشب)، ولى من گزارش دارم که حداقل بیست نفر عناصر نامطلوب و افراد مخرّب در آن‏جا داخل دانشجویان هستند که دستور داده‏ایم آنها را بگیرند. فرمودند اصولاً باید انسان خیلى ساده لوح باشد که قبول بکند یک انحراف کوچک گارد ممکن است کار را به این‏جاها بکشاند.... واقعاً شاه مجرّب است و بااطلاع. خدا وجود مبارکش را براى ما حفظ کند. فرمودند نمى‏دانم چه طور در دانشکده کشاورزى و پلى‏تکنیک و دانشکده فنى دانشگاه تهران از همه جا بیشتر عناصر مخرّب یافت مى‏شوند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 16 آذر 1391  10:08 AM
تشکرات از این پست
javid1000 siasport23
دسترسی سریع به انجمن ها