0

اخبار استان ایلام

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

اخبار استان ایلام

 

به نام خدا

 

 

تاپیک ویژه اخبار گردشگری و توریستی استان

 

 

 

کاربران گرامی تالار همسفران

 

سلام علیکم

 

با احترام به اطلاع شما بزرگواران میرساند ، متاسفانه  برخی از کاربران با درج اخباراستانها در زیر تالار هر استان آنچه هدف این تالار است را رعایت نمی کنند وباید مکررا در اینخصوص تذکر داده شود . دراین خصوص با هماهنگی با مسئول محترم ارشد انجمن ها مقرر شد تایپیکی به نام اخبار استان در زیر تالار هر استان ایجاد شود تا در سایر مطالب تالار اختلال و بی نظمی  بوجود نیاید

 لذا با عنایت به این مطلب خواهشمند است کاربران گرامی قبل از درج اخبار به موارد ذیل توجه داشته باشند :

 

 

·         با توجه به اینکه در صفحه اول سایت اخبار وجود دارد نیاز نیست  هرگونه اخباری را در این تالار درج کنید

 

·         اخباری مدنظر هستند که حالت کاربردی ، آموزشی و ارتباط با موضوع تالار مثلا در خصوص دیدنیهای تاریخی ، فرهنگی ، طبیعی و سایر مسائل مرتبط با گردشگری در استان مربوطه باشد .

 

·         از درج اخبار روزانه و تاریخ مصرف دار بپرهیزید

 

 

·         اگر مطلب شما حاوی تصویر میباشد پهنای عکس از 400 بیشتر نباشد ، زیرا موجب بهم ریختگی  فرم صفحه میشود .

 

·         در صورت عدم موارد فوق ضمن اینکه اخبار مربوطه حذف میشود امتیاز شما در سایت نیز کسر میگردد .

 

 

(ارسال تاپیک ها و پست های خبری در تالار های همسفران اکیدا ممنوع-ارسال خبر فقط با رعایت شرایط مذکور و در تاپیک مربوطه)

 

 

از اینکه موارد مذکور را رعایت میکنید از شما متشکرم 

 
قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
شنبه 18 شهریور 1391  4:35 PM
تشکرات از این پست
zahra_53 majid68 saeid63 ali_kamali ali_81
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:اخبار استان ایلام

 

     
 
 
 
ميزباني غار زينه‌گان ايلام از گردشگران تابستاني
استان: ايلام
 
 
غار زينه‌گان از جمله جاذبه‌هاي شاخص و منحصر‌به‌فرد استان ايلام همزمان با موج دوم سفرهاي تابستاني ميزبان گردشگران است.
سرپرست اداره‌کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان ايلام در گفت‌‌وگو با ميراث‌آريا(chtn) اظهار داشت: اين اثر طبيعي از جاذبه‌هاي مهم و بکر استان ايلام و غرب کشور است.

«علي قاسم‌پور» افزود: با توجه به اين‌که غار زينه‌گان در تمام فصول سال مورد توجه گردشگران و مسافران قرار مي‌گيرد، توسعه زيرساخت‌هاي گردشگري در اين مکان مي‌تواند در اشتغال‌زايي بخش صالح‌آباد نقش بسزايي ايفا کند.

وي خاطرنشان کرد: غار زينه‌گان از جمله جاذبه‌هاي طبيعي و منحصر به فرد منطقه نمونه گردشگري صالح‌آباد در شهرستان مهران است که هر سال در فصول مختلف پذيراي گردشگران بيشماري از اقصي نقاط کشور است.

يادآور مي‌شود، دالان طبيعي و شگفت‌انگيز زينه‌گان که در منطقه به غار شهرت يافته است، در 5 کيلومتري جنوب‌شرقي بخش صالح‌آباد و 52 کيلومتري شهر ايلام قرار دارد. اين دالان روباز که بيش از يک کيلومتر طول دارد داراي آب فراوان، دهليزهاي آب‌گير، قنديل‌هاي متعدد و آبچک‌هاي طبيعي و بسيار جالب است.
/117

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

یک شنبه 19 شهریور 1391  5:54 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43 ali_kamali
majid68
majid68
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : بهمن 1388 
تعداد پست ها : 4493
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:اخبار استان ایلام

خشکسالی در ایلام
 
مدیر کل امور عشایری استان ایلام گفت: خشکسالی ضربات سختی به پیکره عشایر ایلام وارد کرده است.

 یار محمد کریمی مهر افزود: خشکسالی در چند سال اخیر یاعث خسارات فروان به زندگی عشایر ایلام شده است. وی بیان داشت: در چند اخیر روند کاهش محصولات دامی عشایر استان دلیل محکمی بر این قضیه است.

به نقل از مهر، کریمی تصریح کرد: باید برای مقابله با خشکسالی برنامه ها و اعتبارات ویژه به عشایر استان ایلام تعلق گیرد زیرا عشایر استان نقش مهمی در تولیدات دامی در استات و کشور دارند. وی ادامه داد: عشایر ایلام با 80 هزار نفر جمعیت دارای یک میلیون و 300 هزار راس دام هستند.

این مسئول بیان داشت: مسئولان استانی و کشوری باید از محل منابع مواد 10 و 12 حوادث و خشکسالی به منظور تأمین علوفه یارانه ای عشایر و تأمین آب آشامیدنی عشایر و دام و جلوگیری از مشکلات عدیده آنان اعتبار مورد نیاز را به موقع تخصیص دهند.

 

 

جمعه 7 مهر 1391  6:22 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43 ali_kamali
saeid63
saeid63
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1388 
تعداد پست ها : 1146
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:اخبار استان ایلام

دریاچه "سپتون" خشک شد
 
 
دریاچه تفریحی توریستی سپتون شهرستان دهلران به دلیل خشکسالی در این شهرستان خشک شد، دریاچه ای که با خشک شدنش بسیاری از پرندگان مهاجر را بی خانمان کرد.

زیست نیوز- در95 کیلومتری شمال شرقی دهلران و 12کیلومتری شمال روستای سپتون ازتوابع بخش موسیان دهستان دشت عباس، بریدگی های طبیعی قراردارند که پس از احداث سد بزرگ کرخه بخش عظیمی از آب برگشتی پشت سد به منطقه در روستای سپتون هدایت می شود.

این روستا به لحاظ قرارگرفتن درارتفاعات کوهستانی و دره های عمیقی که دارد باعث شده آب های برگشتی سد کرخه روانه آنها شود و دریاچه ای زیبا به طول تقریبی 40کیلومتر وعرض حدود  هفت کیلومتردر این روستا ایجاد شود و دریاچه زیبا به نام سپتون در این روستا شکل بگیرد اما متاسفانه به دلیل کاهش نزولات آسمانی دیگر در یاچه ای به این نام در روستای سپتون وجود ندارد.

به نقل از مهر، داود رضایی رئیس اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی شهرستان دهلران در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: عمق آب در برخی نواحی در یاچه سپتون و وجود تعدادی تپه های سنگی-رسوبی درمیان این دریاچه منظره ای زیبا همچون جزیره های کوچک پدیدآورده بود.

وی گفت: وجود این دریاچه چشم انداز طبیعی منطقه را دوچندان کرده بود به طوری که کوچ دسته جمعی پرندگان مهاجرشامل مرغابی، درنا، قرقاول و سایرپرندگان به دریاچه و فرود آمدن آنها درتپه های شبیه به جزیره که در دامنه ارتفاعات شبیه تالاب می مانند هر بیننده ای را مشتاق بازدید ازمحل می کرد.

رضایی اظهار داشت: وسعت و دامنه دریاچه درمناطق بکر شمال شرق شهرستان دهلران و کوهها و ارتفاعات غرب شهرستان اندیمشک تاجنوب شرقی ارتفاعات حوزه استحفاظی شهرستان آبدانان امتداد یافته است و همین باعث شده بود برخی حیوانات وحشی و بعضاً انواع نادرآنها در کنار این دریاچه مشاهده شوند که محیط زیست استان های تابعه اقدام به ایجاد مناطق حفاظت شده دربرخی نواحی این در یاچه کرده اند.

رئیس اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی شهرستان دهلران تصریح کرد: باتوجه به کثرت ماهیان رودخانه، اداره کل شیلات استان درسنوات گذشته اقدام به پرورش ماهی دراین دریاچه کرده و برای تسریع در کار شیلات چندین دستگاه قایق موتوری درآن جهت استفاده ماهیگران و گردشکران به آب انداخته به طوریکه درطول سال توریست ها  وبازدید کنندگان جهت استفاده از مناظر طبیعی و قایق سواری به سپتون عزیمت و ازفضای منطقه نهایت استفاده رادراوقات فراغت خود می بردند. این مسئول گفت: یکی از مهمترین چشم اندازهای دریاچه سپتون در هنگام بارش های سیل آسا صورت می گیرد به طوریکه با شدت بارش و برگشتی سریع آب موج های تندبادی با ارتفاع 4الی 6 متردر آن بوجودمی آید که موجب پدید آمدن جزر و مدهای متناوب دردامنه دریاچه می شود.

وی افزود: در خروجی سد کرخه از سمت روستای ذوالفقار کانال های بزرگ آبرسانی مزارع کشاورزان منطقه دشت عباس تعبیه شده که مهمترین ویژگی سد است.

رضایی اظهار داشت: در فصل بارندگی و بارش های فراوان عمق آب در برخی نقاط این دریاچه تا  40 متربرآورد شده لذا درنقاط عمیق و پرخطر دریاچه علائم هشداری نصب شده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی شهرستان دهلران گفت: متأسفانه به علت عدم ریزش نزولات جوی طی چند سال گذشته و خشکسالی بی سابقه در منطقه سطح اب دریاچه به شدت کاهش یافته به نحویکه بیشترمناطق تحت پوشش آن به علت پس رفتگی آب خشک و درنتیجه هیچگونه شباهتی با دریاچه قبلی ندارد.

وی افزود: چنانچه امسال شاهد وضعیت بارندگی وشرایط جوی به صورت بارش فراوان در منطقه باشیم امکان احیا شدن این دریاچه زیبا خواهد بود و همین باعث ایجاد مناظرزیبای طبیعی در اطراف این دریاچه خواهد شد واز طرفی دیگر باعث جذب گردشگر و ایجاد موقعیت اقتصادی در منطقه می شود.

 

 

  راسخون هر روز بهتر از دیروز

 

 

جمعه 21 مهر 1391  9:01 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43 ali_kamali
dadagholam
dadagholam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 2247
محل سکونت : اصفهان

عباس زاده مشکینی استاندار ایلام شد

محمود عباس زاده مشکینی از سوی هیئت دولت به عنوان استاندار استان ایلام منصوب شد.

به گزارش فارس محمود عباس زاده مشکینی از سوی هیئت دولت به عنوان استاندار استان ایلام منصوب شد.
 
استاندار پیشین ایلام« مجتبی اعلایی »بود.
 
عباس زاده مشکینی مدیر کل سیاسی وزارت کشور و دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب بوده است.
 

 

نوشتیم بسیجی.......کوفیان خواندند لباس شخصی نظام

نوشتیم شهید.......کوفیان خواندند مزدوران نظام

نوشتیم امام خامنه ای.......کوفیان خواندند رهبری

نوشتیم جمهوری اسلامی.......کوفیان خواندندجمهوری ایرانی

هر کس بخواهد ما را بشناسد داستان 9 دی را بعد از کربلا بخواند

چهارشنبه 3 آبان 1391  6:47 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43 ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

تخریب یک تپه هفت‌هزار ساله در ایلام +عکس

این محوطه 30 هکتاری در نوع خود بی‌نظیر است؛ ولی به‌دلیل کارهایی که برای کانال‌کشی انجام شده، از حدود کمتر از یک هکتار این محوطه تاریخی، یک جاده 10 متری عبور کرده و زمین با غلتک صاف شده است.

یک باستان‌شناس گفت: در پی اجرای پروژه کانال‌کشی در شهرستان مهران استان ایلام، بخش‌هایی از یک محوطه حدود هفت‌هزار ساله تخریب شد.

اردشیر جوانمردزاده در گفت‌وگو با ایسنا، در این‌باره توضیح داد: اداره جهاد کشاورزی شهرستان مهران قصد دارد کانال‌های سنتی را تغییر و توسعه دهد؛ اما اجرای این پروژه طبق گفته برخی کارشناسان اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان ایلام، بدون گرفتن استعلام آغاز شده است.

تخریب محوطه‌های باستانی در ایلام

او ادامه داد: هنگام اجرای پروژه کانال‌کشی، ماشین‌آلات به تعدادی محوطه باستانی رسیدند و بخش‌هایی از آنها با بلدوزر تسطیح شدند. مهمترین محوطه‌ای که آسیب دیده، «چغا آهوان» است که استقرارهایی از نیمه هزاره ششم قبل از میلاد تا اوایل هزاره سوم قبل از میلاد در آن وجود دارد و یکی از نخستین شهرهای ایران به‌شمار می‌رود.

این دانشجوی مقطع دکترای رشته باستان‌شناسی با اشاره به این‌که چند سال قبل در این محوطه، کاوش باستان‌شناسی انجام داده است، گفت: این محوطه 30 هکتاری در نوع خود بی‌نظیر است؛ ولی به‌دلیل کارهایی که برای کانال‌کشی انجام شده، از حدود کمتر از یک هکتار این محوطه تاریخی، یک جاده 10 متری عبور کرده و زمین با غلتک صاف شده است.

وی اظهار کرد: علاوه بر آسیب‌هایی که به این محوطه وارد شده، یک محوطه دیگر که آثاری از اوایل هزاره‌ی هفتم قبل از میلاد تا اوایل هزاره‌ی سوم قبل از میلاد دارد و تنها محوطه دوران نوسنگی بی‌سفال دشت مهران است، تخریب شده است. البته به‌دلیل رسوباتی که روی این محوطه قرار دارد تعیین حریم و حتا عرصه‌ی آن کار سختی است. همچنین بلدوزر برای اجرای پروژه‌ی کانال‌کشی از روی یک محوطه دیگر هم عبور کرده است که آثار فرهنگی اوایل نیمه هزاره پنجم قبل از میلاد تا هزاره چهارم قبل از میلاد را دارد.

این باستان‌شناس تأکید کرد: برخی از این محوطه‌ها شامل دوره‌های فرهنگی هستند که آن دوره‌ها در جنوب غربی ایران کمتر دیده شده‌اند؛ ولی به‌دلیل سهل‌انگاری اداره میراث فرهنگی و گردشگری استان ایلام، با چنین آسیب‌هایی مواجه شده‌ایم.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 14 آذر 1391  2:49 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43 ali_kamali
majid68
majid68
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : بهمن 1388 
تعداد پست ها : 4493
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:اخبار استان ایلام

کشف قدیمی‌ترین نمونه خط در ایران

 

 

روزگارنو: به‌دنبال کاوش‌‌های اخیر محوطه چغاآهوان، نظریه قدیمی‌ترین اسناد مربوط به پیدایش خط در بین‌النهرین رد و به دشت شوشان در ایران رسید. این شی کوچک گلی که به تازگی یافت شده، مانند نمونه‌های مشابه بین‌النهرینی خود است اما با این تفاوت که قدمت آن به نیمه اول هزاره پنجم پیش از میلاد می‌رسد.
 
به گزارش خبرگزاری میراث‌فرهنگی، نمونه‌ای دیگر از تابلت یا پیش ‌ـ بالشتک‌ها در محوطه‌‌ چغاآهوان دشت مهران کشف شد. باستان‌شناسان طی بررسی‌هایی که روی آن انجام داده‌اند، قدمت این تابلت را به نیمه اول هزاره پنجم پیش از میلاد تخمین زده‌اند. گفته می‌شود قدیمی‌ترین نمونه آن مربوط به اواخر هزاره چهارم پیش از میلاد می‌شود که در جنوب بین‌النهرین یافت شده است.
 
گفته می‌شود، بالشتک‌ها نشان از پیدایش و روند تکاملی خط دارد. به‌نظر می‌رسد یکی از قدیمی‌ترین نمونه‌های مدارک آغاز نوشتار در ایران و از منطقه شوشان بزرگ به‌دست آمده‌است.
 
به‌دنبال کاوش‌های اخیر در محوطه چغاآهوان نمونه‌ای از تابلت یا پیش ـ بالشتک‌ها کشف شده که بر اساس مقایسه‌های انجام شده تاریخ نیمه اول هزاره 5 پیش از میلاد برای آن تخمین زده شده‌است. این درحالی است که پیش از این نمونه پیشرفته این توکن‌ها از جنوب بین‌النهرین و شوشان کشف شده‌اند و تاریخ آن به اواخر هزاره چهارم پیش از میلاد نسبت داده می‌شود.
 
«اردشیر جوانمردزاده» باستان‌شناس در این‌باره می‌گوید: «یکی از مهمترین شاخصه‌های تمدن که معیارگذار دوران پیش از تاریخ به تاریخ خط است. چنانچه برای بررسی روند تکامل پیدایش خط باید به مدارک آغازین و بررسی دوره‌های پیش از پیدایش خط پرداخت».
 
این باستان‌شناس با اعتقاد بر اینکه قدیمی‌ترین مدارک و نمونه‌های یافت شده را که می‌توان به آغاز و پیدایش خط نسبت داد مربوط به توکن‌ها یا اشیاء گلی شمارشی دوره نوسنگی می‌شود. این اشیاء که در سراسر خاورمیانه و خاور نزدیک پراکنده‌اند، در محوطه‌های نوسنگی ایران هم به دست آمده‌اند.
 
اما نمونه‌ی پیشرفته این توکن‌ها که بیانگر آغاز خط هستند، تابلت‌ها(Tablet)  یا بالشتک‌های گلی هستند که از جنوب بین النهرین و شوشان کشف و معرفی شده‌اند. جوانمردزاده معتقد است، تا مدتها پیش قدیمی‌ترین نمونه‌های این بالشتک‌های گلی به اواخر هزاره چهارم پیش از میلاد نسبت داده شده با این‌حال کاوش‌های باستان‌شناسی منطقه حمرین عراق منجر به کشف یافته‌ای شد که بعدها توسط متخصصان تحت‌عنوان نمونه بسیار پیشین بالشتک‌های خط معرفی شد. بر اساس مطالعات انجام شده این نمونه‌های آغازین تابلت (Proto-Tablet) را می‌توان به دوران عبید 4 در بین النهرین (نیمه دوم هزاره 5 پیش از میلاد) نسبت داد.
 
این درحالی است که طی کاوش‌های اخیر محوطه چغاآهوان دشت مهران واقع در استان ایلام نمونه‌ای از این پیش ـ بالشتک‌ها کشف شد که بر اساس مقایسه‌های انجام شده تاریخ نیمه اول هزاره 5 پیش از میلاد را می‌توان برای آن پیشنهاد داد. به‌گفته جوانمردزاده، این شی کوچک گلی با ابعاد 2×3×5 سانتیمتر مانند نمونه‌های مشابه بین‌النهرینی خود دارای سوراخ‌هایی ریز یا چوب خطی در دو طرف است. با این کشف می‌توان پیشنهاد داد یکی از قدیمی‌ترین نمونه‌های مدارک آغاز نوشتار در ایران و از منطقه شوشان بزرگ به‌دست آمده‌است.
 
 لازم به ذکر است که کاوش‌های هیئت آمریکایی در دهلران نیز نمونه مشابه آنچه که از چغاآهوان معرفی شده است را معرفی و منتشر کرده‌است که متاسفانه تاریخ دقیق آن معلوم نیست و کارکرد آن نیز به صفحه بازی پیشنهاد شده‌است.
 
دوشنبه 14 اسفند 1391  8:54 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:اخبار استان ایلام

در گفتگو با مهر عنوان شد:
طرح توسعه خوشه صنعتی گلیم نقش برجسته درایلام اجرا می شود
 
ایلام - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان ایلام گفت: طرح توسعه خوشه صنعتی گلیم نقش برجسته در استان اجرا می شود.

نادر رضایی منش در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از ظرفیت های استان در زمینه صنایع دستی تولید فرش و گلیم نقش برجسته است و یکی از قدیمی ترین رشته های فعالیت بشر را صنایع دستی تشکیل می دهد.

وی افزود: در بین صنایع دستی گلیم  وقالی به سبب قدمت تاریخی که دارند از ارزش والایی برخوردارند.

وی اضافه کرد: گلیم نقش برجسته که تلفیقی از گلیم ساده و گره قالی است به عنوان مهمترین واصیل ترین صنعت دستی ایلام مطرح است.

رضایی منش ادامه داد: با هدف توسعه مهارت، افزایش میزان تولید و علمی کردن این رشته در دانشگاه ها طرح توسعه خوشه صنعتی گلیم نقش برجسته دراستان اجرا می شود.

وی اظهار داشت: در سال گذشته قرارداد انعقاد توسعه خوشه صنعتی فرش و گلیم نقش برجسته را دراستان ایلام با دانشگاه علمی کاربردی با اعتبار 5.2 میلیارد ریال منعقد کردیم.

رضایی منش بیان کرد: خوشه صنعتی به مجموعه ای از واحدهای کسب و کار تلقی می شود که در یک منطقه جغرافیایی و یک گرایش صنعتی متمرکز شده و با همکاری و تکمیل فعالیت یکدیگر به تولید و عرضه تعدادی کالا و خدمات می پردازند.

وی اضافه کرد: ما به توسعه این خوشه مبادرت می کنیم که به تولید کنندگان مواد اولیه، تولید کنندگان فرش و گلیم و تولید کنندگان وسایل و تجهیزات بخش فرش و گلیم آموزش های لازم را بدهیم و صادرات تولیدها را به صورت علمی انجام دهیم و در جهت صادرات بهتر این محصولات تلاش می کنیم.

 

 

شنبه 31 فروردین 1392  5:37 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43
دسترسی سریع به انجمن ها