0

زندگی مردی با خانواده‌اش در محور سیرجان ـ کرمان

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

زندگی مردی با خانواده‌اش در محور سیرجان ـ کرمان

مردی که با خانواده‌اش محل زندگی خود را کاروانسرای مسجد قدیمی در 60 کیلومتری محور سیرجان به کرمان انتخاب کرده است و سختی زندگی در بیابان را بر زندگی پرهیاهوی شهرنشینی ترجیح می‌دهد.

خبرگزاری فارس: زندگی مردی با خانواده‌اش در محور سیرجان ـ کرمان

مردی که با خانواده‌اش محل زندگی خود را کاروانسرای مسجد قدیمی در 60 کیلومتری محور سیرجان به کرمان انتخاب کرده است و سختی زندگی در بیابان را بر زندگی پرهیاهوی شهرنشینی ترجیح می‌دهد.

عباس امیری در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در سیرجان اظهار داشت: با 43 سال سن و دارای همسر و سه فرزند دخترم هشت سال است بیابان را برای زندگی انتخاب کردم، اما محل اسکان و زندگی‌ام مسجد قدیمی است که بلااستفاده مانده است تا حداقل در محور جاده آسفالته برای کمک‌های احتمالی و اتفاقات باشم.

این مرد که به گونه‌ای درگیر مشکلات زندگی است، می‌گوید: شاید درآمدم در ماه به 100 هزار تومان نمی‌رسد و آب مورد نیاز خود را از قنات‌های دوردست و یا توسط ماشین‌های تانکر آب‌پاش محور در حال ساخت سیرجان به کرمان تأمین می‌کنم و برق هم ندارم و به روش قدیمی اگر نفتی باشد، چراغ نفتی برای روشنایی دارم.

امیری سرگرم پرورش تعداد کمی مرغ و گوسفند است و خود را دامدار خرده و بیکار می‌نامد که به علت تنهایی بارها مورد حمله گرگ‌ها در بیابان کوهستانی قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: با پیگیری همسرم برخی مسئولان در مسیر چند سال پیش از بدبختی در زندگی ما بازدید کردند، اما وعده و وعیدها در حد حرف گذشت و نه کاری برایمان پیدا شد و نه قدمی برای زندگی ما به انجام رسید.

شنبه 18 شهریور 1391  7:48 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها