استیک سوخاری مرغ
استیك سوخاری مرغ، غذایی است ساده كه به راحتی میتوان آن را تهیه كرد...
● مواد لازم:
▪ ران مرغ: ۱ عدد
▪ تخممرغ: ۱ عدد
▪ خمیرخشك نان باگت: ۱ پیمانه
▪ نمك و فلفل: به میزان لازم
▪ زردچوبه و زعفران: به مقدار بسیار كم
● نكته ضروری
استیك سوخاری مرغ با ران مرغ بسیار خوشمزهتر از سینه مرغ است.
● طرز تهیه:
ران مرغ را ابتدا از پوست درمیآوریم و سپس با استیككوب روی آن میكوبیم.كمی نمك، فلفل، زعفران و زردچوبه به آن میزنیم و میگذاریم تا ده دقیقه به همان شكل بماند، پس از این مدت، ران را در خمیر نان خشك میغلتانیم و سپس به آن تخممرغ میزنیم (توجه كنید كه آن را به تخممرغ آغشته میكنیم) و دوباره آن را در نان خشك میغلتانیم، میگذاریم تا پنج دقیقه به همان شكل باقی بماند و آنگاه آن را در ماهیتابه یا سرخكن، سرخ میكنیم و در پایان میتوانیم هنگام صرف، آن را تزیین كنیم