0

هشتمین کنگره دانشجویان دامپزشکی ایران در دانشگاه تبریز

 
hobab1370
hobab1370
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 477
محل سکونت : آذربایجان غربی

هشتمین کنگره دانشجویان دامپزشکی ایران در دانشگاه تبریز

هشتمین کنگره دانشجویان دامپزشکی ایران با شرکت بیش از 250 نفر از دانشجویان سراسر کشور در دانشگاه تبریز آغاز به کار کرد.
رییس دانشگاه تبریز در مراسم افتتاحیه این کنگره با ابراز خرسندی از حضور دانشجویان دانشگاه­های کشور در این دانشگاه به عنوان دومین دانشگاه قدیمی کشور گفت: دانشگاه تبریز با قدمتی بیش از 65 سال که با 2 رشته طب و ادبیات فعالیت خود را آغاز کرده اکنون در 98 رشته گرایش دکتری و در تمامی گروه‑های عمده تحصیلی دانشجو می­پذیرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز دکتر سید محمد تقی علوی افزود: دانشگاه تبریز به غیر از سایت اصلی دارای چندین دانشکده اقماری از جمله دانشکده­های فنی مهندسی میانه و مرند، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر و پردیس بین­المللی ارس بوده و در این برهه حساس کشور به تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد و تولید علم مشغول است.
دکتر علوی با اشاره به اینکه مسئولین دانشگاه برای ایجاد یک دانشگاه با نشاط علمی تلاش می­کنند یادآور شد: در این حرکت انجمن­های علمی دانشجویی نقش مهمی را ایفا می­کنند که بر این اساس حمایت از این انجمن­ها از اولویت­های دانشگاه تبریز بوده است البته وجود اساتید در کنار این انجمن­ها نیز بسیار موثر است و ما قدرشناس تلاش آنها هستیم.
وی با دعوت از دانشجویان برای حضور در انجمن علمی دانشجویی دامپزشکی دانشگاه تبریز این انجمن­ را از جمله انجمن­های علمی موفق این دانشگاه عنوان کرد
رییس دانشگاه تبریز با یادآوری اهمیت ارتباط علوم با یکدیگر گفت: این بحث اکنون یکی از موضوعات مهم به شمار می­رود که رشته دامپزشکی در این خصوص ارتباط نزدیکی با برخی رشته ها از جمله کشاورزی و پزشکی دارد.
دکتر علوی با اشاره به اینکه تلاش اساتید دامپزشکی در حوزه­های بهداشت عمومی جامعه نیز نقش کلیدی داشته و خدمات­دهی آن به رشته­های علوم پایه نیز انکارناپذیر است گفت: همه علوم مقدسند و این علم نیز دانشی پاکی به شمار می­رود و در طول تاریخ مورد احترام بوده است.
رییس دانشگاه تبریز در ادامه با توصیه اخلاقی به دانشجویان گفت: در کنار تحصیل علم و تحقیق باید از فضائل اخلاقی نیز برخوردار بود و عالم باید اهل فضیلت و انسانیت، افتاده و متواضع باشد.
دکتر علوی همچنین به رشد علمی کشور در تولید علم اشاره کرد و گفت: جایگاه ایران در تولید علم به رتبه 20 رسیده و بسیاری از کشورهای مدعی اروپایی را نیز پشت سرگذاشته است.
وی همچنین با اشاره اینکه تولید مقالات علمی دانشگاه تبریز در 4 ماهه نخست سالجاری نسبت به مدن زمان مشابه سال گذشته 78 درصد افزایش یافته است، گفت: این رشد در نتیجه تلاش اعضای هیئت علمی دانشکده ها و پژوهشکده­های مختلف دانشگاه تبریز به دست آمده که در این میان دانشکده دامپزشکی جزء دانشکده­های صدر بوده است.
رییس دانشکده دامپزشکی دانشگاه تبریز نیز در این مراسم در سخنانی به بیان تاریخچه ای از علم دامپزشکی در جهان و ایران پرداخت و گفت: علم دامپزشکی با عبور انسان نخستین از حالت شکارچی به کشاورز متولد شده و همزمان با رواج اهلی کردن حیوانات دامپزشکی اهمیت بیشتری یافته و دامپزشکان نیز همانند پزشکان از زمان­های بسیار دور مورد احترام مردم قرار داشتند حتی در لوح حمورایی 2 هزار و 200 سال قبل ارزش کار فردی که به معالجه حیوانات می پرداخته تعیین شده است.
دکتر رضا اسدپور با اشاره به تأسیس مدارس دامپزشکی و رشد این رشته گفت: دامپزشکی همگام با پزشکی پیشرفت نموده و روش­ها و تکنیک­های مورد استفاده خود را به صورت مشترک با آن به دست آورده و این رشته در واقع در تقاطع راه پزشکی و کشاورزی قرار گرفته است.
وی به تأسیس رشته دامپزشکی و سازمان دامپزشکی در ایران اشاره کرد و گفت: به دنبال تلاش­های انجام شده توسط دولت در ارتش برای تشکیل ژاندارمری نوین در سال 1290 در نهایت در سال 1311 اولین مدرسه دامپزشکی در کشور تأسیس و سپس این مدرسه به نخستین دانشکده دامپزشکی کشور تبدیل شد.
دکتر اسدپور در ادامه برگزاری این کنگره را توسط انجمن علمی دانشجویان دانشکده دامپزشکی دانشگاه تبریز با مشارکت اساتید را یک اقدام قابل توجه خواند و گفت: انجمن­های علمی دانشجویی از بالهای محکم برای تقویت علمی، شناسایی دانشجویان نخبه و پیوند علم و فرهنگ  در دانشگاه هستند.
وی با بیان اینکه هم اکنون دانشکده دامپزشکی دانشگاه تبریز در 4 گروه آموزشی با 35 عضو هیأت علمی مشغول فعالیت می­باشد، گفت: این دانشکده با تربیت دانشجویان نخبه و نیز کسب رتبه­های زیر 10 در آزمون­های مختلف روند رو به رشد خود را می­گذراند که این موضوع مورد تآکید اساتید مختلف میهمان از سایر دانشگاه­ها بوده که همه بر این باورند این دانشکده در آینده­ای نزدیک به قطب علمی تبدیل شود.
دبیر علمی هشتمین کنگره دانشجویان ایران نیز در این مراسم با ارایه گزارشی از روند برگزاری این کنگره گفت: برای برگزاری این کنگره تلاش زیادی از سوی این دانشکده صورت گرفته که تا به بهترین شکل ممکن برگزار شود.
دکتر غلامرضا حمیدیان تعداد مقالات ارسالی به دبیرخانه این کنگره را 387 عنوان اعلام کرد و گفت: بعد از طی مراحل مختلف داوری در مجموع 35 مقاله به صورت سخنرانی و 130 مقاله به صورت پوستر پذیرش شده که در طول سه روز برگزاری این کنگره ارایه خواهد شد.
وی با بیان اینکه همزمان با برگزاری این کنگره 3 کارگاه آموزشی تحت عنوان،" SDS-Page" و تعیین آنزیم­ها بر روی الکتروفورز، تکنیک­های مطالعات کمی و استریولوژی در مقاطع میکروسکوپی و آشنایی با نرم­افزارهای آنالیز تصاویر میکروسکوپی و روش تحقیق و پروپوزال نویسی پایان­­نامه و طرح­های علمی برپا می شود گفت: 4 سخنرانی کلیدی توسط اساتید برجسته این رشته در ابتدای هر پانل نیز در طول این کنگره ارایه خواهد شد.
علوم پایه دامپزشکی، علوم درمانگاهی دامپزشکی، علوم پاتوبیولوژی دامپزشکی، علوم بهداشت، تغذیه و اصلاح نژاد دام، بهداشت مواد غذایی و آبزیان و نیز پرورش و بیماری­های زنبور عسل و کرم ابریشم را موضوعات اصلی این کنگره می­باشند.
این کنگره از 14 تا 16 شهریورماه در دانشگاه تبریز برگزار می­شود.
لازم به ذکر است دبیر این کنگره نیز دکتر حسن صدری از اعضای هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تبریز می­باشد.

 

منبع : روابط عمومی دانشگاه تبریز

"شهداء در قهقهه ی مستانه شان عند ربهم یرزقونند"

چهارشنبه 15 شهریور 1391  7:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها