0

کوکوی مرغ

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

کوکوی مرغ

کوکوی مرغ

کوکوی مرغ

● مواد لازم:


▪ سینه مرغ پخته شده: ۱ عدد؛


▪ آب لیمو (یا آب یک عدد لیمو ترش تازه): ۱ قاشق مرباخوری؛


▪تخم مرغ: ۴ عدد؛


▪ آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری؛


▪ ماست چکیده: ۲ قاشق غذاخوری؛


▪ سس گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری؛


▪ گردو خرد شده نه خیلی ریز: ۲ قاشق غذاخوری؛


▪ زرشک پلوئی: ۱ قاشق غذاخوری؛


▪ روغن مایع: به مقدار لازم؛


▪ زعفران دم کرده (حل شده در آبجوش): ۱ قاشق چای خوری؛


▪ نمک و فلفل: به میزان لازم.


● طرز تهیه:


ابتدا مرغ را به اندازه ۲ بند انگشت خرد می کنیم. زرشک را شسته و با آرد مخلوط می کنیم، آن ها را در ظرف ریخته و به آن گردو، ماست، سس گوجه فرنگی، زعفران، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه می کنیم.


سپس تخم مرغ را به بقیه مواد اضافه می کنیم. ماهیتابه را روی حرارت قرار می دهیم و روغن را به آن اضافه می کنیم. پس از داغ شدن روغن، مایه ی کوکو را در ماهیتابه می ریزیم تا کوکو ببندد. وقتی یک طرف آن پخته شد طرف دیگر را بر می گردانیم و بدون آن که در ظرف را ببندیم آن را می پزیم. کمی که خنک شد آن را به ظرف مورد نظر منتقل می کنیم.


▪ نکته:


از مرغ باقیمانده از غذاهای قبل هم می توان استفاده کرد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 18 آبان 1389  8:10 AM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
دسترسی سریع به انجمن ها