کوکوی پیازچه
شرح حال این غذا:
مواد لازم:
پیازچه کیلوگرم نیم
تخم مرغ ۵-۴ عدد
کره ۲۵ گرم
روغنمایع یک استکان
بیکینگ پادر نوک قاشق چایخوری
نمک وفلفل به مقدار کافی
دستور تهیه: پیازچه را پاک کنید و بشویید. پیازچهها را با ساقه نازک خرد کنید.کره را در ماهیتابه روی حرارت بگذارید تا ذوب شود.پیازچه خردشده را در کره سرخ کنید تا نرم شود سپس از روی حرارت بردارید. تخممرغ, آرد, فلفل, بکینگپودر را با پیازچه سردشده مخلوط کنید.نصف روغن را در ماهیتابه تفلون روی حرارت بگذارید تا داغ شود.مایه کوکو را در روغن داغشده بریزید. در ماهیتابه را بگذارید تا سطح زیر کوکو برشته شود. زیر ماهیتابه شعلهپخشکن بگذارید و حرارت را کم کنید. کوکو را برگردانید (اگر نیاز بود بقیه روغن را در ماهیتابه بریزید) تا سطح دیگر کوکو هم برشته شود.کوکو را از روی حرارت بردارید,پس از کمی سرد شدن آن را به هر اندازهای که مایلید ببرید, در دیس بچینید و تزیین نمایید.