0

کوکوی بادمجان کبابی با آرد سیب زمینی

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

کوکوی بادمجان کبابی با آرد سیب زمینی

کوکوی بادمجان کبابی با آرد سیب زمینی

کوکوی بادمجان کبابی با آرد سیب زمینی

● مواد لازم:


▪ بادمجان قلمی: ۱ کیلو؛


▪ پودر زیره: ۱ قاشق چای خوری؛


▪ پودر تخم گشنیز: یک دوم قاشق چای خوری؛


▪ تخم مرغ: ۴ تا ۵ عدد؛


▪ سیر: ۲ حبه؛


▪ آرد سیب زمینی: ۱ قاشق غذا خوری؛


▪ زعفران دم کرده: به میزان دلخواه؛


▪ نمک و فلفل: به میزان لازم؛


▪ روغن برای سرخ کردن: به میزان دلخواه.


● طرز تهیه:


- بادمجان ها را کباب کرده، پوست آن ها را جدا می کنیم و با آب سرد می شوییم. این بادمجان ها را در آبکش ریخته و برای این که تلخی آن گرفته شود، روی بادمجان ها کمی نمک می ریزیم و می گذاریم تا نیم ساعت بماند.


- بعد از گذشت این مدت بادمجان ها را آبکشی کرده و با گوشت کوب یا مخلوط کن پوره می کنیم و آن ها را کنار می گذاریم.


- در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را با نمک، فلفل و سیر رنده شده خوب مخلوط می کنیم، پودر تخم گشنیز، زعفران دم کرده و آرد سیب زمینی را با تخم مرغ و بادمجان پوره شده خوب هم می زنیم.


- در تابه ای روغن می ریزیم و وقتی روغن گرم شد، مایه را درون آن ریخته و در ظرف را می بندیم.


- وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانده و طرف دیگر را بدون درپوش سرخ می کنیم.


▪ نکته:


برای کباب کردن بادمجان، با چاقو روی پوست تمام بادمجان ها شکاف ایجاد کنید تا هنگام کباب شدن نترکد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 18 آبان 1389  7:53 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها