0

کوفته‌ی به

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

کوفته‌ی به

کوفته‌ی به
کوفته‌ی به● مواد لازم:
▪ گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
▪ پیاز ۲عدد
▪ نان تست ۳ برش
▪ به درشت ۳عدد
▪ جعفری خرد شده یک قاشق سوپ‌خوری
▪ ترخان خرد شده یک قاشق سوپ‌خوری
▪ کره ۲۵ گرم
▪ آب داغ ۲ لیوان
▪ شکر یک قاشق مرباخوری
▪ نمک و فلفل به میزان کافی
● طرز تهیه:
ابتدا به‌ها را از وسط ببرید و داخل آن‌ها را خالی کنید. سپس با دو پیمانه آب و یک قاشق شکر به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
نان تست را پودر کرده و پیاز را نیز رنده کنید.
گوشت، پیاز و نان را با جعفری، ترخان، نمک و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید.
هر کوفته را به اندازه‌ی یک توپ کوچک درست کرده و کنار گذارید.
کوفته‌ها را در کره غلطانده و در تابه کمی سرخ کنید.
کوفته‌ها را داخل به های پخته شده(از وسط دو نیم شده) گذاشته و آن‌ها را داخل ظرف مناسب بچینید.
باقی مانده‌ی آب به پخته شده را داخل ظرف ریخته و آن را به مدت ۱۰دقیقه در فر با حرارت ۳۰۰ درجه قرار دهید.
در صورت دلخواه می‌توان از یک قاشق زعفران آب کرده و یک قاشق چای‌خوری دارچین در آب به، برای خوش رنگ شدن غذا استفاده کرد.
 

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 18 آبان 1389  7:41 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها