کوفتهی به
کوفتهی به
|
● مواد لازم:
▪ گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
▪ پیاز ۲عدد
▪ نان تست ۳ برش
▪ به درشت ۳عدد
▪ جعفری خرد شده یک قاشق سوپخوری
▪ ترخان خرد شده یک قاشق سوپخوری
▪ کره ۲۵ گرم
▪ آب داغ ۲ لیوان
▪ شکر یک قاشق مرباخوری
▪ نمک و فلفل به میزان کافی
● طرز تهیه:
ابتدا بهها را از وسط ببرید و داخل آنها را خالی کنید. سپس با دو پیمانه آب و یک قاشق شکر به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
نان تست را پودر کرده و پیاز را نیز رنده کنید.
گوشت، پیاز و نان را با جعفری، ترخان، نمک و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید.
هر کوفته را به اندازهی یک توپ کوچک درست کرده و کنار گذارید.
کوفتهها را در کره غلطانده و در تابه کمی سرخ کنید.
کوفتهها را داخل به های پخته شده(از وسط دو نیم شده) گذاشته و آنها را داخل ظرف مناسب بچینید.
باقی ماندهی آب به پخته شده را داخل ظرف ریخته و آن را به مدت ۱۰دقیقه در فر با حرارت ۳۰۰ درجه قرار دهید.
در صورت دلخواه میتوان از یک قاشق زعفران آب کرده و یک قاشق چایخوری دارچین در آب به، برای خوش رنگ شدن غذا استفاده کرد. |
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
سه شنبه 18 آبان 1389 7:41 AM
تشکرات از این پست