0

کوفته هویج فرنگی

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

کوفته هویج فرنگی

کوفته هویج فرنگی

کوفته هویج فرنگی

● مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:


▪ گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم؛


▪ هویج فرنگی: ۵۰۰ گرم؛


▪ پیاز بزرگ رنده شده: ۱ عدد؛


▪ تخم مرغ: ۱ عدد؛


▪ آرد نخودچی: ۱۲۰ گرم؛


▪ روغن مایع: به مقدار لازم؛


▪ نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم.


● مواد لازم برای تهیه سس کوفته:


▪ پیاز بزرگ رنده شده: ۱ عدد؛


▪ گوجه فرنگی بزرگ رنده شده: ۴ عدد؛


▪ سرکه: ۴ قاشق سوپ خوری؛


▪ نعنا خشک: یک قاشق سوپ خوری؛


▪ آب: ۱ لیوان؛


▪ نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم.


● طرز تهیه:


- گوشت چرخ کرده، هویج فرنگی، پیاز، تخم مرغ، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم ورز می دهیم تا مخلوط یک دستی به وجود آید.


- از مواد به اندازه ی یک گرودی بزرگ بر می داریم و آن را در دست گرد می کنیم.


- در تابه ی گودی روغن را گرم کرده و کوفته ها را یکی یکی در آن سرخ می کنیم.


▪ برای تهیه ی سس این کوفته به صورت زیر عمل می کنیم:


- در قابلمه ای روغن را گرم کرده و پیاز را در آن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود.


- گوجه فرنگی، سرکه، نعنا خشک، نمک، فلفل، زردچوبه و آب را به پیاز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بجوشد.


- کوفته های سرخ شده را به سس افزوده و تابه را به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم تا کاملاً جا بیفتد.


- این کوفته را می توانید با نان سنگک و سبزی خوردن سرو کنید.


▪ توجه:


- به جای گوجه فرنگی می توان از یک قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی نیز استفاده کرد.


- برای رنده کردن پیاز از قسمت درشت رنده استفاده کنید.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 18 آبان 1389  7:40 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها