کوفته لپه
● مواد لازم
▪ سبزی معطر ۳۵۰ گرم
▪ کشمش نصف پیمانه
▪ لپه ۳۵۰ گرم
▪ زرشک یک پیمانه
▪ پیاز سرخ شده ۴ قاشق غذاخوری
▪ تخم مرغ خام ۴ عدد
▪ تخم مرغ پخته ۵ عدد
▪ گوشت چرخ کرده یک کیلو
▪ نمک وادویه مقداری
▪ رب گوجه ۲ قاشق سوپخوری
● طرز تهیه
لپه را میپزیم سپس آبکشی میکنیم . سیبزمینیها را پخته پوست میکنیم و بعد رنده میکنیم و به لپهها اضافه میکنیم . گوشت چرخ کرده ، نمک و ادویه ، نصف پیاز داغ موجود ، تخم مرغ و زرشک را که از قبل خیسانده و آبکش کردهایم را با هم مخلوط کرده ورز میدهیم و مانند کوفته تبریزی به دور تخممرغهای آبپز که پوست کندهایم گلوله کرده و کوفته بزرگی درست میکنیم . بقیه پیاز سرخ شده را درون تابعه بزرگی ریخته و رب گوجه رنگی ، نمک ، ادویه و هر چاشنی که دوست داشتیم اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم سپس دو لیوان آب افزوده میگذاریم جوش بیاید سپس کوفتهها را درون قابلمه چیده مانند بقیه کوفتهها میگذاریم پخته شود .