0

کوفته کرمانشاهی ترش و شیرین

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

کوفته کرمانشاهی ترش و شیرین

 

کوفته کرمانشاهی ترش و شیرین
کوفته کرمانشاهی ترش و شیرین● مواد لازم:
▪ برنج: ۲ پیمانه؛
▪ گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم؛
▪ تخم مرغ: ۱ عدد؛
▪ آب: به میزان لازم؛
▪ پیاز متوسط: ۱ عدد؛
▪ نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری؛
▪ سرکه: به مقدار کافی؛
▪ شکر: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری؛
▪ نمک و زردچوبه: به میزان لازم؛
▪ روغن مایع: به میزان لازم؛
● طرز تهیه:
برنج را با کمی آب نیم پز کرده و سپس پیاز رنده شده را همراه گوشت به برنج اضافه می کنیم. تخم مرغ، نعناع، نمک و زردچوبه را نیز به گوشت و برنج اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند.
از مواد به اندازۀ یک نارنگی کوچک برداشته و در دست به شکل کتلت درست می کنیم؛ ولی کتلت بزرگ و قطور. سپس آن ها را فقط در یک ردیف کف قابلمۀ مورد نظر چیده و روی آن ها شکر، سرکه، آب و کمی روغن می ریزیم و با حرارت کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت می پزیم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 18 آبان 1389  7:35 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها