0

کوفته شوید باقلا

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

کوفته شوید باقلا

کوفته شوید باقلا

کوفته شوید باقلا

باقلا را پاک کنید. پوست دوم آن ها را نیز درآورید، یعنی هر دو پوست دانه ی باقلا را جدا کنید.


شوید را هم پاک کرده و بشویید. بعد از اینکه آب اضافی آنها خارج شد، ریز خرد کنید.


● مواد لازم برای ۴ نفر:


▪ گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم


▪ شوید ۳۰۰ گرم


▪ باقلا سبز بدون پوست ۳۰۰ گرم


▪ برنج ۱۵۰ گرم


▪ روغن ۴ قاشق غذاخوری


▪ نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم


▪ تخم مرغ ۱ عدد


▪ پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری


▪ زعفران حل شده ۱ قاشق غذاخوری


● طرز تهیه :


ـ باقلا را پاک کنید. پوست دوم آن ها را نیز درآورید، یعنی هر دو پوست دانه ی باقلا را جدا کنید.


ـ شوید را هم پاک کرده و بشویید. بعد از اینکه آب اضافی آنها خارج شد، ریز خرد کنید.


ـ از چند ساعت قبل برنج را خیس کنید.


ـ گوشت، باقلا، شوید، برنج خیس شده، تخم مرغ ، ۱ قاشق پیاز داغ، نمک، فلفل، کمی زردچوبه و زعفران را مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا مواد کوفته چسبندگی پیدا کند و کوفته ها هنگام پخت باز نشوند.


ـ ۲ قاشق پیاز داغ را در قابلمه بریزید و با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید و مقداری آب و زعفران حل شده داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید.


ـ سپس از مواد کوفته به اندازه یک پرتقال کوچک برداشته، در دست گرد کنید و داخل آب جوش قابلمه بگذارید.


ـ حرارت را کم کرده و بگذارید کوفته ها با حرارت ملایم بپزند و مغز پخت شوند.


ـ در صورت دلخواه می توانید چند عدد آلو خشک و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی در آب کوفته بریزید

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 18 آبان 1389  7:33 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها