کوفته بلغور گندم
● مواد لازم
▪ بلغور گندم یک پیمانه
▪ پیازسرخ شده یک پیمانه
▪ کشمش نصف پیمانه
▪ گوشت چرخشده یک پیمانه
▪ رب گوجهفرنگی یک قاشق سوپ خوری
▪ نمک وادویه به مقدار دلخواه
▪ روغن دو قاشق سوپخوری
▪ آبلیمو یک قاشق سوپخوری
● طرز تهیه
بلغور گندم را شسته و با دو پیمانه آب میگذاریم پخته شود تا آب آن کاملاً تمام شود سپس آن را چرخ میکنیم و کنار میگذاریم پیاز و گوشت را با هم تفت داده به آن کشمش و نمک و ادویه اضافه میکنیم و سرخ میکنیم . به جای گوشت میتوان از قارچ یا گلکلم آبپز شده نیز استفاده کرد از خمیری که با بلغور گندم درست کردهایم . یک گلوله برداشته و وسط آن را سوراخ میکنیم و از مواد تفت داده شده داخل آن میریزیم و سطح سوراخ را میپوشانیم تا اصلاً مواد داخل کوفته پیدا نباشد . رب گوجه فرنگی و آبلیمو را باهم مخلوط کرده درون روغن کمی تفت میدهیم . سپس دو لیوان آب به آن اضافه و کوفتهها را درون آن میچینیم و طبق دستور بقیهی کوفتهها میگذاریم مغز پخت شود .