کتلت ماهی 1
کتلت ماهی
|
● مواد لازم
▪ تخممرغ :دو عدد
▪ پیازچه درشت:سه الی چهار عدد
▪ سیبزمینی پخته و رنده شده متوسط:سه عدد
▪ ماهی بدون پوست و استخوان:حدود ۰۰۵ گرم(ماهی
▪ سفید شمال یا شیرماهی جنوب)
▪ ادویه:یک قاشق چایخوری
▪ گشنیز خرد شده:یک قاشق غذاخوری
▪ پودر سوخاری:به مقدار دلخواه
▪ فلفل قرمز:یک عدد خرد شده
▪ روغن مایع:برای سرخ کردن
▪ نمک و فلفل:به میزان دلخواه
● طرز تهیه:
فیلههای ماهی بدون تیغ را درون کاغذ فویل بپیچید و در فر بگذارید تا کاملا پخته شود سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. ادویه را روی سیبزمینیهای رنده شده بریزید و مخلوط کنید. پیاز و فلفل قرمز را کاملا ریز کنید و به سیبزمینی افزوده و سپس گشنیز را به آن اضافه کنید. ماهیهای سرد شده را خرد و به مواد اضافه کنید. کاملا ورز دهید تا به شکل خمیر درآید، سپس یک تخممرغ به آن اضافه کنید. وقتی کاملا مخلوط شد خمیر را به شکل کتلتهای گردی درآورید و هر یک از آنها را در یک تخممرغ زده شده و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. همه کتلتها را به همین صورت آماده کنید و بعد روغن را در تابهای ریخته و بگذارید کاملا داغ شود و کتلتها را سرخ کنید. |
|
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
سه شنبه 18 آبان 1389 7:22 AM
تشکرات از این پست