0

کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه

کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه

کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه

● مواد لازم برای ۴ نفر:


▪ گوشت مرغ چرخ شده: ۲۵۰ گرم؛


▪ ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت: ۲۰۰ گرم؛


▪ گشنیز ریز خرد شده: ۱ دسته کوچک؛


▪ پیازچه ریز خرد شده: ۱ دسته کوچک؛


▪ تخم مرغ: ۱ عدد؛


▪ نمک: به میزان لازم؛


▪ روغن برای سرخ کردن: حدود ۱ استکان کوچک (۶ قاشق غذاخوری).


● طرز تهیه:


گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک و تخم مرغ خوب مخلوط کرده تا تمام مواد یکدست شود. سپس روغن را درون تابه ای گرم کرده و از مایه کتلت با نوک قاشق، یک گردی بر می داریم و با یک چنگال مواد را از قاشق در تابه می اندازیم تا سرخ شود. پس از این که دو طرف آن سرخ شد با سس کچاپ سرو می کنیم.


▪ نکته:


سس کچاپ را با سرکه و یک قاشق چایخوری شکر رقیق می کنیم و در کنار کتلت ها می گذاریم. شکل کتلت ها نباید یک دست باشد، بهتر است کوچک و نامنظم باشد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 18 آبان 1389  7:19 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها