کتلت برنج
● مواد لازم:
▪ برنج: ۱ پیمانه
▪ آرد سفید: ۲ قاشق سوپخوری
▪ كره: ۷۵ گرم
▪ پیاز: ۱ عدد
▪ تخم مرغ: ۲ عدد
▪ نمك و فلفل: به میزان كافی
▪ آرد سوخاری: به میزان كافی
● طرز تهیه:
ابتدا برنج را به صورت كته پخته و میكوبیم وپیاز را در كره تفت میدهیم و آرد را هم به آناضافه كرده سپس تخم مرغها را یكی یكی درداخل برنج ریخته سپس پیاز سرخ شده و آرد را بهآن اضافه میكنیم و نمك و فلفل را هم داخلمواد ریخته و با هم مخلوط میكنیم تا به شكلخمیر چسبنده درآید و بعد آنها را فرم داده وداخل آرد سوخاری میغلتانیم و آنگاه آنها راسرخ میكنیم بدین ترتیب كتلت ما آمادهمیشود.