0

فلفل شکم پر

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

فلفل شکم پر

فلفل شکم پر

فلفل شکم پر

● مواد لازم


▪ چهار عدد فلفل دلمه ای سبز یا قرمز


▪ پنج قاشق مرباخوری روغن زیتون


▪ یک عدد پیاز متوسط


▪ یک حبه سیر له شده


▪ ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده


▪ یک و نیم فنجان برنج پخته


▪ یک فنجان گوجه فرنگی خرد شده


▪ یک قاشق چایخوری پونه خشک شده


▪ نصف فنجان سس کچاپ


▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه


● طرز تهیه


یک قابلمه مناسب را از آب پر کرده و روی حرارت ملایم بگذارید.


کلاهک فلفل دلمه ها را جدا کرده و به آرامی درون آن را خالی کنید. سپس کمی نمک درون آب بریزید و فلفل دلمه ها را درون آن قرار دهید تا برای سه دقیقه پخته و نرم شود. سپس آن را در آب سرد قرار دهید و بعد از آن در سبد به صورت وارونه بگذارید تا آب آن برود.


تابه ای را روی شعله گذاشته و چهار قاشق روغن زیتون در آن بریزید. سپس پیازهای خرد شده و سیر را به آن اضافه کنید تا برای پنج دقیقه تفت داده شوند. سپس گوشت چرخ کرده، برنج، گوجه فرنگی خرد شده و پونه را با نمک و فلفل به آن اضافه کنید و بگذارید تا کاملاً با هم تفت داده شوند.


بقیه روغن را به بدنه فلفل ها بمالید و از مواد تهیه شده داخل فلفل ها را پر کنید.


سپس سس کچاپ را با یک چهارم فنجان آب بخوبی مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بریزید. فلفل های پر شده را درون آن بچینید و مواد را برای ۵۰ دقیقه یا کمی بیشتر در فر که با حرارت ۱۵۰ درجه فارنهایت روشن شده قرار دهید.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 18 آبان 1389  7:17 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها