0

شامی گیلانی

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

شامی گیلانی

شامی گیلانی

شامی گیلانی

● مواد لازم برای ۶ نفر:


▪ گوشت گوسفند یا گوساله: ۵۰۰ گرم؛


▪ پیاز: ۱ عدد؛


▪ سیب زمینی: ۲ عدد؛


▪ لپه: ۲۵۰ گرم؛


▪ مغز گردو: ۷۵ گرم؛


▪ سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخان): ۵۰۰ گرم؛


▪ تخم مرغ: ۵ تا ۶ عدد؛


▪ روغن مایع: به میزان لازم؛


▪ زعفران دم کرده: ۱ قاشق چای خوری؛


▪ نمک و فلفل: به میزان لازم.


● طرز تهیه:


گوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازۀ یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 18 آبان 1389  7:16 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها