0

شامی ترش

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

شامی ترش

شامی ترش

شامی ترش

● مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:


▪ گوشت چرخ کرده ی بدون چربی: ۵۰۰ گرم؛


▪ پیاز متوسط رنده شده: ۲ عدد؛


▪ آرد نخودچی: ۲۰۰ گرم؛


▪ ریحان، جعفری، گشنیز ریز خرد شده: ۳ قاشق سوپ خوری؛


▪زرد چوبه: ۱ قاشق چای خوری؛


▪ پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق چای خوری؛


▪ هویج متوسط: ۵ عدد؛


▪ شکر: ۱ قاشق چای خوری؛


▪ آب: ۲ لیوان؛


▪ رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری؛


▪ آبلیمو: یک سوم لیوان؛


▪ دارچین: ۱ قاشق چای خوری؛


▪ سیب زمینی ریز پخته: ۲۰۰ گرم؛


▪ روغن مایع: ۳ قاشق سوپ خوری؛


▪ نمک و فلفل: به مقدار لازم؛


▪ لیموترش: برای تزیین.


● طرز تهیه:


- هویج ها را پوست کنده و به صورت حلقه حلقه خرد می کنیم.


- در قابلمه ای هویج ها را با کمی آب، شکر، یک قاشق مربا خوری آبلیمو، یک قاشق چای خوری روغن مایع و کمی نمک می پزیم.


- گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، ۲ قاشق سوپ خوری از سبزی ها، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، پودر پوست لیموترش، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم.


- از مواد به اندازه یک گردو برمی داریم، آن را کف دست پهن کرده و وسطش را سوراخ می کنیم.


- در ماهیتابه ای روغن را گرم کرده و شامی ها را در آن سرخ می کنیم.


- شامی ها را پس از سرخ کردن به ماهیتابه بر می گردانیم و اجازه می دهیم تا همراه با ۲ لیوان آب، هویج های پخته (بدون آب آن)، رب گوجه فرنگی، آبلیمو و دارچین به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم و با درپوش بپزد.


- شامی ها را در ظرف مناسبی کشیده و با سیب زمینی های پخته و سرخ شده (به صورت درسته)، بقیه ی سبزی های خرد شده، لیموترش تزئین می کنیم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 18 آبان 1389  7:15 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها