0

دلمه ماهی با سس پنیر

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

دلمه ماهی با سس پنیر

دلمه ماهی با سس پنیر

دلمه ماهی با سس پنیر

● مواد لازم


▪ برگ اسفناج درشت ۱۰۰ گرم یا ۱۰ تا ۱۲ عدد درشت


▪ لیمو ترش ۱ عدد


▪ پودر سیر یا سیر له شده ۱ قاشق چایخوری


▪ آب ماهی ۲/۱ فنجان


▪ پیازچه خرد شده ۲ قاشق سوپخوری


▪ فیله ماهی ۴ قطعه ( هر كدام ۱۵۰ گرم)


▪ نمك و فلفل به مقدار لازم


▪ پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم


● چگونگی تهیه


آب لیمو ترش ، سیر له شده ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده قطعات ماهی را مدت ۲ تا ۳ ساعت در آن بگذارید تا طعم بگیرد . برگ سفناج را ۳۰ ثانیه در آب گرم بگذارید تا نرم شود بعد زیر آب سرد بگیرید تا تر و تازه شود بعد در سینی پهن كنید و فیله ماهی را روی اسفناج قرار داده آن را لوله كنید و ماهی های آماده را مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل بخار پز بپزید . آب ماهی را با پنیر خامه ایی و پیازچه خرد شده روی حرارت ملایم بگذارید تا فقط گرم شود . دلمه ماهی را داخل ظرف مناسبی قرار داده و سس پنیر و پیازچه را روی آن بریزید . مدت زمان پخت نیم ساعت است . این مقدار برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است .


▪ توجه


۱) انتخاب صحیح ماهی


۲) رعایت زمان پخت در بخارپز

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 18 آبان 1389  7:11 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها