دلمه فلفل
فلفل فرنگی شیرین : ۸ عدد
کرفس خرد شده : ۰.۲۵ فنجان
پیاز : ۱ عدد
گردو : ۰.۵ فنجان
کره : ۴۵ گرم
فلفل هندی : ۰.۲۵ فنجان
شیر هموژنیزه : ۱ فنجان
نان سوخاری : ۱ فنجان
ذرت بو داده بی نمک : ۰.۷۵ فنجان
نمک : ۰.۵ قاشق مربا خوری
به استثنای فلفل سبز فرنگی، سایر مواد بالا را در دیگ ریخته روی آتش ملایم بپزید. سپس فلفل سبز فرنگی را تمیز شسته قسمتهای داخلی آن را بیرون آورده و بهجای آن، مواد مذکور را پر کنید.
آنگاه فلفلها را در دیگ چیده در آن را محکم ببندید و نیم ساعت روی آتش بگذارید تا بپزد. پس از اینکه فلفلها کمی پخته شد، خردههای نان و کره را روی آن ریخته دوباره آن را روی آتش بگذارید تا سرخ بشود. .
پس از اینکه فلفلها پخته شد آنها را در بشقاب چیده اطراف آن را با برگ جعفری زینت بدهید و سر سفره بیاورید. با ریختن چند قاشق آبلیمو بر خوشمزگی دلمه خواهید افزود.