0

دلمه سیب‌زمینی

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

دلمه سیب‌زمینی

دلمه سیب‌زمینی

دلمه سیب‌زمینی

همه ما اسم دلمه برگ، پیاز، بادمجان و حتی گوجه‌فرنگی را شنیده‌ایم و یا شاید خورده باشیم یا حتی پخته باشیم اما امروز در ستون آشپزبانو، طرز تهیه دلمه سیب‌زمینی را به‌شما آموزش می‌دهیم.


دلمه‌ای که کمتر دیده‌اید و کمتر شنیده‌اید و شاید اصلاً نپخته باشید.


●مواد لازم:


▪ سیب‌زمینی پوست‌کنده ۵۰۰ گرم،


▪ گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم،


▪ پیاز متوسط ۲ عدد،


▪ روغن مایع ۴ قاشق سوپ‌خوری،


▪ تخم‌مرغ آب‌پز ۳ عدد،


▪ جعفری خرد‌کرده ۳ قاشق سوپ‌خوری،


▪ رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپ‌خوری،


▪ کره ۱۵۰ گرم،


▪ نمک و فلفل به اندازه کافی


▪ طرز تهیه:


پیاز را خرد کرده و در داخل روغن سرخ می‌کنیم. گوشت چرخ‌کرده را با پیاز مخلوط می‌کنیم و می‌گذاریم تا روی حرارت آب پیاز و گوشت کشیده شود و گوشت تفت داده شود، سپس رب گوجه‌فرنگی را در یک لیوان آب حل کرده، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم و آن را روی گوشت و پیاز می‌ریزیم و بعد از دو جوش، تخم‌مرغ‌های پخته‌شده را داخل آب رنده می‌کنیم.جعفری‌های خرد‌شده را نیز اضافه می‌کنیم و بعد از چند ثانیه مواد را از روی حرارت برمی‌داریم. داخل سیب‌زمینی‌ها را خالی می‌کنیم، به‌طوری که ته آن آسیب نبیند و سوراخ نشود، سپس سیب‌زمینی‌ها را در کره مایع می‌غلطانیم و داخل آنها را با مواد آماده‌شده پر می‌کنیم و در ظرفی می‌چینیم و ۲ قاشق کره و نصف لیوان آب نیز اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا بپزد. می‌توان سیب‌زمینی‌ها را داخل دو ظرف نسوز چید و در فر گذاشت و در درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا در کیک‌پزهای خانگی پخت.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 18 آبان 1389  7:05 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها