0

دلمه پیاز

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

دلمه پیاز

دلمه پیاز

پیاز ریز سفید  :  ۶ عدد


کرفس خرد شده  :  ۳ قاشق سوپخوری


روغن  :  ۳ قاشق سوپخوری


آب گوجه فرنگی  :  ۰.۷۵ فنجان


سس مایونز  :  ۰.۵ فنجان


گوجه فرنگی  :  ۱ عدد


آویشن  :   قدری


نمک  :   قدری


پوست پیاز را بکنید و وسط آن را بیرون بیاورید به‌طوری که بیش از سه پره آن باقی نماند. خرده‌های پیاز را که از وسط در آورده‌اید، ریز ریز کنید، پیازهای خرد شده را به اندازه یک فنجان با کرفس در روغن سرخ کنید. گردوی کوبیده و پوره گوجه ‌فرنگی را بر آن بیافزائید.


مخلوط بالا را روی آتش بگذارید تا کمی بپزد و سپس پیازهای تو خالی را از این مخلوط پر کنید. پیازهای پر شده را در یک دیزی سفالی یا چینی نسوز بچینید و رویش آب گوجه فرنگی بریزید. سپس تمام مواد فوق را روی آتش ملایم بگذارید تا بپزد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 18 آبان 1389  7:03 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها