دلمه برگ مو بدون گوشت
برگ مو : ۵۰۰ گرم
روغن زیتون : ۰.۷۵ فنجان
کشمش : ۰.۲۵ فنجان
پیاز : ۳ فنجان
آب : ۰.۵ فنجان
فلفل فرنگی شیرین : ۰.۵ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه : ۰.۵ قاشق مربا خوری
شوید یا شبت : ۰.۷۵ فنجان
جعفری ساطوری شده : ۰.۷۵ فنجان
برنج : ۰.۲۵ فنجان
نمک : ۰.۲۵ فنجان
نیم فنجان روغن را در دیگچه آب کرده پیاز و برنج را مخلوطش نموده و بگذارید مدت ۱۵ دقیقه روی آتش ملایم سرخ شود و مرتب آن را هم بزنید. سپس کشمش، شبت، نمک و فلفل سیاه و شیرین میان کوبیده مخلوطش کرده سر دیگ بگذارید و آن را مدت ۲۰ دقیقه روی آتش خیلی ملایم بپزید، پیوسته مواظب باشید تا مبادا بسوزد.
سپس مخلوط فوق را در چهل دانه برگ مو طبق معمول بپیچید و آن گاه آن را در دیگ روی هم گذاشته رویش آب لیمو ترش و آب گوجه فرنگی بریزید و روی آتش ملایم ۱ تا ۴ ساعت بپزید.