"بفرمایید جنگ" به جای "بفرمایید شام"!
این خبر که شيمون پرز گفته است: "توان حمله به ایران را نداریم. " را در خبرگزاری ها خوانده بودم. بعدش به خانه یکی از اقوام رفتیم (ما که ماهواره نداریم!) و کنترل تلویزیون در دستانمان بود. چند شبکه را شانسی زدیم و برای شما هم نوشتیم که چه دیدیم و چه شنیدیم!
داستان سرایی های نوری زاده!
شبکه صدای امریکا
نوری زاده: اول از همه باید جواب برخی منتقدهام رو بدم. برخلاف اینکه برخی مدعی هستن من به جای "تحلیل خبر" داستان سرایی می کنم؛ باید بگم که من در تحلیل های خبرم، اصلا و ابدا دست به داستان سرایی نمی زنم. بلکه خیلی کارشناسانه و موشکافانه و مستند حرف می زنم. خب حالا بریم سر بحث کارشناسی در مورد این گفته شیمون پرز که گفته: «توان حمله به ایران را نداریم.»
یکی بود ، یکی نبود! داستان امروز ما در مورد شیمون پرز هست. یک روز شیمون پرز رفت و به اوباما گفت: «چه سری، چه دمی، عجب پایی! تو که اینقدر خوشتیپ هستی، بیا با هم بریم به ایران حمله کنیم!»، اوباما هم که خیلی ترسو بود و بیشتر از این "او با ما" باشه، "او با اونا"(!) بود، به پرز گفت: «نه!»
اما شیمون وقتی به کشورش برگشت اصلا ناراحت نبود اومد و به من یک ایمیل زد و توی اون ایمیل زمان دقیق حمله به ایران رو نوشت. همین الآن هم اون ایمیلش توی اینباکسم هست، باور کنید دروغ نمی گم!
خب تحلیل خبر از این بهتر؟! واقعا موندم اونهایی که میگن ما به جای تحلیل داستان سرایی می کنم چه آدم هایی بی سوادی هستن!
پرز تک و تنها بود!
شبکه جام جم: سلام بچه های گلم؛ دوباره "عمو مهربان" با یک برنامه جدید اومده! امروز براتون یک شعر خیلی جالب سرودم که بدین شرح هست:
توی این دنیای بزرگ پرز تک و تنها بود
پرز نگو، بلا بگو، خونخوار، خون خوارا بگو،
موی سفید، روی سیاه،کله کچل، واه واه واه
تنها روی سه پایه، نشسته بود تو سایه
پرز می گفت: اوباما میای حمله کنیم؟!
نه نمیام، نه نمیام
فرانسه میای حمله کنیم؟!
نه نمی خوام، نه نمی خوام
انگلیس میای بریم به جنگ
برو بابا، مگه از جونم سیر شدم؟!
بفرمایید جنگ به جای بفرمایید شام!
شبکه من و تو: ما اصلا و ابدا دوست نداریم یک روز به کشور عزیزمون حمله بشه؛ اصلا راضی نیستیم روی سر مردم کشورمون بمب بریزن! اما متاسفانه این روزها رئیس شبکه گیر داده که این برنامه "بفرمایید شام" تکراری شده و ما باید به فکر برنامه جدید دیگه ای باشیم.
پیشنهادم خودم برنامه "بفرمایید جنگ" بود، تا توی اون به اتفاقات و حوادث پیرامون جنگ ایران و اسرائیل بپردازیم؛ اما متاسفانه این پرز ترسو گفته به ایران حمله نمی کنه؛ البته بازم میگم ما اصلا دوست نداریم اسرائیل به ایران حمله کنه اما پرز باید به فکر ما هم باشه؛ مُردیم از بی سوژگی و بی برنامگی! مجبوریم باز مسابقات تخته راه بندازیم!
یک شنبه 12 شهریور 1391 2:25 PM
تشکرات از این پست