0

پيرترين تيم ملي دنيا را در اختيار داريم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

جمشيديان:

بازيکن تيم فوتبال سپاهان گفت: در حال حاضر ميانگين سني تيم ملي ما روي 30 سال است و تا جام جهاني هم اگر بخواهد کي روش با همين نفرات ادامه دهد، فکر کنم پيرترين تيم ملي دنيا را داريم.

احمد جمشيديان در گفت‌وگو با فارس اظهار کرد: در بازي با تيم پيکان هفت موقعيت مسلم گل‌زني داشتيم که نتوانستيم استفاده کنيم و نتيجه را واگذار کرديم اما در بازي برابر فجر به عقيده من نتيجه تساوي عادلانه‌تر بود.

وي تاکيد کرد: نياز به اين برد داشتيم تا بتوانيم با آرامش به تعطيلات برويم و اين برد تيم ما را از لحاظ روحي بسيار کمک مي‌کند.

بازيکن تيم فوتبال سپاهان ادامه داد: در حال حاضر مي‌بايستي تمرکز خود را در جام باشگاه‌هاي آسيا بگذاريم تا بتوانيم نتايج خوبي در اين رقابت‌ها کسب کنيم.

وي در ادامه به تعطيلي ليگ اشاره کرد و افزود: در کمال تأسف تعطيلي ليگ به ضرر همه است. به جز تيم‌هايي که در بحران هستند و مي‌خواهند از بحران خارج شوند، ما در تعطيلات قبلي با بهترين شرايط و 10 امتياز از 4 بازي به تعطيلات رفتيم، اما پس از تعطيلات در 2 بازي 2 شکست آورديم و اينجاست که تأثير تعطيلات مشخص مي‌شود.

جمشيديان ادامه داد: آرزوي قلبي من و همه اين است که تيم ملي به جام جهاني صعود کند، اما اين راه صحيحي نيست که نزديک به 20 روز ليگ کشور تعطيل شود، مگر تمام تيم‌هاي ملي دنيا ليگ‌هايشان را به خاطر تيم ملي اين مدت زياد تعطيل مي‌کنند.

وي ادامه داد: سؤال من اين است که آيا بقيه تيم‌ها نمي‌خواهند به جام جام جهاني راه يابند، پس چرا آنها ليگشان را اين مدت تعطيل نمي‌کنند يا فوتبال ما بسيار آماتور است که فوتباليست‌ها را بايد دو هفته در اختيار داشته باشند يا اينکه برنامه‌ريزي‌هايمان اشتباه است.

بازيکن تيم فوتبال سپاهان اضافه کرد: در حال حاضر ميانگين سني تيم ملي ما روي 30 سال است و تا جام جهاني هم اگر بخواهد کي روش با همين نفرات ادامه دهد، مي‌شود بالاي 32-33 سال که خيلي بالا است و فکر کنم پيرترين تيم ملي دنيا را داريم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 12 شهریور 1391  9:50 AM
تشکرات از این پست
ahmad88
ahmad88
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 582

پاسخ به:پيرترين تيم ملي دنيا را در اختيار داريم

کی روش معلوم نیست  داره چیکار میکنه

ahmet

پنج شنبه 23 شهریور 1391  10:35 PM
تشکرات از این پست
gharibeh
gharibeh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 758

پاسخ به:پيرترين تيم ملي دنيا را در اختيار داريم

همینه دیگه به جوونا میدون نمیدن اصلا دنتیجه نگرفتین فدای سر ملت مسولین باید 10سال آینده رو ببینن نه حالا

جمعه 14 مهر 1391  1:07 PM
تشکرات از این پست
hojat20
دسترسی سریع به انجمن ها