0

کباب قزل آلا

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

کباب قزل آلا

کباب قزل آلا
کباب قزل آلا● مواد لازم:(برای ۴ نفر)
▪ ماهی قزل آلا ۳ عدد
▪ بادام پوست گرفته ۵۰ گرم
▪ روغن زیتون ۵۰ گرم
▪ آب لیمو به مقدار كافی
▪ نمك و فلفل مقداری
● طرز تهیه:
شكم ماهی را چاك می دهیم و محتویات شكم را خارج می كنیم. و ماهی را می شوییم و سپس آن را خشك می كنیم. بعد آبلیمو و نمك و فلفل را مخلوط می كنیم . و مقداری از آن را داخل شكم و به بدن ماهی می مالیم. سپس ماهی ها را در ظرف نسوز می چینیم . روغن را روی ماهی میدهیم وبادام را روی ماهی می پاشیم. ظرف رادرپنجره وسط فر به مدت ۱۵ دقیقهبا حرارت ۴۰۰ درجه و سپس ۱۵ دقیقه هم با حرارت ۳۵۰ درجه می گذاریم بماند. باید ماهی پخته و بادام ها طلایی شود . به طوری كه ماهی زیاد خشك نشود. پس از پخت می توانیم مقداری جعفری خرد شده روی آن بپاشیم.
 
 

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 17 آبان 1389  9:26 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها