0

قلیه ماهی(غذای جنوب ایران)

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

قلیه ماهی(غذای جنوب ایران)

قلیه ماهی(غذای جنوب ایران)

●مواد لازم:


ماهی=۲ کیلوگرم(از نوع ماهیهای شیر،سنگسر،هامور یا شوریده)


پیاز متوسط=۳ تا ۴ عدد


گشنیز=۱ کیلوگرم


شنبلیله=۲۵۰ گرم


تمبر هندی=۲۰۰ گرم


زردچوبه=۲ قاشق مرباخوری


فلفل قرمز کوبیده شده=به مقدار کم(به نسبتی که میل داریم غذا تند باشد)


سیر=۱ بوته


روغن=۲۰۰ گرم


●طرز تهیه:


سبزی را پس از تمیز کردن شسته در آبکش می ریزیم تا آب آن برود؛بعد آنرا ریز خرد می کنیم. پیاز را خرد کرده با روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. سیر را می کوبیم و در پیاز می ریزیم. سبزی را نیز به آن اضافه کرده، می گذاریم آب آن تبخیر و کمی سرخ شود. ماهی را تکه کرده با ۱ استکان آب و کمی نمک می گذاریم در حرارت ملایم بپزد. پوست آن را می گیریم و به قطعات درشت خرد کرده در سبزی می ریزیم. تمبر هندی را در ۲/۱ لیوان آب جوش خیس می کنیم و در پارچه نازکی ریخته،شیره آن را می گیریم و آن را به سبزی و ماهی اضافه می کنیم؛زردچوبه و کمی نمک به آن زده مخلوط می نماییم. تمام مواد را همراه با یکدیگر،کمی سرخ می کنیم؛۲ تا ۳ لیوان آب در آن می ریزیم و در حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد. در اواخر طبخ ترشی و نمک آن را اندازه می کنیم. نوش جان!

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 17 آبان 1389  9:25 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها