0

قلیه ماهی

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

قلیه ماهی

قلیه ماهی

قلیه ماهی

موادلازم:


گشنیز ۷۵۰ گرم


شنبلیله ۲۵۰ گرم


پیاز سرخ شده سه قاشق سوپ خوری


سیر ۱۰ حبه


نمك ,فلفل وادویه بمیزان لازم


تمبرهندی یك بسته


ماهی فیتوفاگ ۶ تكه


روغن بمیزان كافی


آرد یك قاشق غذاخوری



طرزتهیه :


تمبرهندی را در یك كاسه ریخته ودو لیوان آب روی آن می ریزیم. پس از یك تا دو ساعت آنرا صاف می كنیم تا هسته وپوستهای آن گرفته شود. ماهیها را سرخ می كنیم ودر یك ماهیتابه گود می ریزیم, آرد را كمی سرخ می كنیم .گشنیز وشنبلیله را پس از شستن ریز خرد می كنیم .سبزیها را كمی سرخ کرده ،سیر وپیاز سرخ شده را باآن مخلوط می كنیم. تمام مواد سرخ شده را روی ماهیها ریخته ونمك ،فلفل وادویه را به آنها اضافه می كنیم. آب تمبرهندی را هم اضافه كرده وروی حرارت ملایم , قلیه را می پزیم.


توجه: سیر را كم سرخ کرده زیرا زود می سوزد وتلخ می شود.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 17 آبان 1389  9:25 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها