0

قلیه

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

قلیه

قلیه

قلیه

● مواد لازم:


▪ ماهی پوست گرفته و پاک شده = یک کیلو (شوریده ،سنگسر، هامور)


▪ سیر = یک بوته


▪ سبزی (گشنیز و شنبلیله) = ۳۰۰ گرم


▪ تمر هندی = یک بسته


▪ پیاز = یک عدد متوسط


▪ زردچوبه و نمک = به مقدار کافی


▪ پودر فلفل قرمز = یک قاشق چایخوری


▪ رب گوجه فرنگی = یک قاشق غذاخوری


● طرزتهیه:


ماهی را به اندازه تکه‌های ۴×۴ سانتیمتر خُرد کرده و می‌شوییم. ماهی که برای قلیه ماهی استفاده می‌کنیم بایستی بدون استخوان باشد. به همین دلیل ماهی‌های: شوریده- سنگسر- هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند. سبزی این خورشت شامل شنبلیله و گشنیز، هر کدام به میزان ۱۵۰ گرم می‌باشد. پیاز خرد شده را با ۳ قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می‌دهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن کمی تفت می‌دهیم. ماهی را با کمی زردچوبه و نمک، به همراه سبزی‌ها تفت می‌دهیم. بعد شیره تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت ۳۰ دقیقه می‌پزیم. غذا آماده سرو است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 17 آبان 1389  9:24 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها