0

طبخ قزل‌آلا در فر

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

طبخ قزل‌آلا در فر

طبخ قزل‌آلا در فر

طبخ قزل‌آلا در فر

● موادلازم:


▪ ماهی قزل آلا یک عدد ( به تعداد نفرات)


▪ گوجه فرنگی حلقه شده دو عدد


▪ لیموترش تازه حلقه شده یک عدد


▪ نمک به مقدار لازم


▪ پودر زنجبیل به مقدار لازم


▪ سیر و شوید تازه به مقدار لازم


● طرز تهیه:


بهترین روش طبخ برای ماهی قزل آلا به این نحو است که ماهی را شسته و پس از تمیز کردن، داخل شکم آن را کمی سیرتازه بمالید و مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند.


بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال بیرون بیاوسرید و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن( حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.


روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید و پس از آن چند حلقه لیموترش و ماهی را روی گوجه و لیموترش قرار دهید و سپس دوباره لیموترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله‌های وسط با درجه حرارت ۲۲۰ تا ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید. در مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه ماهی آماده می شود و عصاره گوجه و لیموترش به خورد ماهی می رود که بسیار خوش‌مزه است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 17 آبان 1389  9:18 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها