نقل قول zareinurse
سلام:
یه چیز دیگه هم باید بگم که من خودم دانشجوی فوق لیسانش پرستاری دانشگاه شیرازم . از یک داشجوی مقطع فوق لیسانش دانشگاه شیراز خیلی بعیده که بره تو کافی نت ها وبرای دانش آموزان مقاله پیدا کنه و کسب درآمد کنه !!!!!!!! کمتر دانشجویی داریم در شیراز مثل شما ! برادر من جای دادن ماهی ، باید ماهی گیری یاد داد !!!!!!!!
سلام و عرض ادب خدمت دوست عزیزم zareinurse
از آشنایی شما خوشبختم و امیدوارم همدیگر را ملاقات کنیم .
و اما جواب هایی برای انتقاد شما از بنده :
1 - اگر جواب های من به سؤال دوستان را خوانده باشید متوجه چند موضوع خواهید شد :
1 - 1 - اول اینکه عرض کردم اردیبهشت ماه سال 88 منشی کافی نت بودم و از اردیبهشت ماه سال 88 تا الآن حدود 40 ماه میگذرد .
2 - 1 - در حال حاضر کافی نتی نیستم .
2 - گشت و گذار در دنیای مجازی ، اطلاعات هر شخصی را فراتر از اطلاعات حال حاضر فرد می کند .
3 - برای من فرقی ندارد که کاردانی باشم ، یا کارشناسی یا کارشناسی ارشد و یا دکتری و حتی بالاتر ، من به خودم افتخار می کنم که تونستم به خیلی از دانش آموزان و حتی دانشجویان کمک کنم ، چون خودم هم روزی دانش آموز بوده ام ، ( حتی با کپی پیست افراطی )
4 - من مثل اون دسته از دوستان و عزیزانی نیستم که اگر از پله اول به پله دوم رسیدم ، از پله اولی که عبور کرده ام ، آن را ویران کنم ، چون همین پله اولی ها هم خیلی چیزها به من یاد داده اند .
5 - من همیشه خودم را نصیحت می کنم و الآن هم نصیحت می کنم که همیشه با بزرگترها نباید پرید ، زیرا گاهی اوقات گنج های با ارزشی در دستان کوچکترها وجود دارد .
6 - در ضمن توی این آشفته بازار اقتصادی هر شخصی سعی می کند از چندین راه مختلف کسب درآمد کند که بتواند زندگی خود و خانواده خود را بچرخاند .
7 - موضوع ماهی رو این طور خدمت شما دوست عزیز عرض می کنم که : خیلی ماهی رو هم نمیشناسند ، اول باید به آنها فهماند که ماهی چیست و بعد طریقه ماهی گرفتن را به آنها یاد داد .
با تشکر از zareinurse
سبز سبز سبز و استوار باشید