0

ثبت نام کنید هدیه بگیرید سایت xpango

navidxz
navidxz
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 181

xpango
آموزش ثبت نام و توضیح در مورد شرکت اکسپانگو (xpango) و راه های کسب امتیاز و همچنین تصاویر محصولات و ...گوشی موبایل کنسول بازی و جدید ترین امپیتری پلیر ها به صورت رایگان از شرکتxpango

این سایت برای تبلیغ و افزایش محبوبیت خود اقدام به طرحی نو کرده است و به صورت کاملا رایگان عضو میپذیرد و باثبت نام در این سایت قادريد تا يك محصول رو به رايگان دريافت كنيد.نكته‌ي جالب محصولات متنوع و جذاب سايت است كه از جمله مهمترين آن‌ها Apple iPhone است!! در اين سايت انواع گوشي موبايل از محصولات Apple، Nokia، Motorola، Samsung، LG , Sony Ericsson و همچنين انواع MP3 Player ها و كنسول‌هاي بازي (Xbox, Play Station 2,3 , Psp)و... موجود است

چه‌طور يك يا چند تا از اين محصولات را دريافت كنيم؟
براي اين كار بعد از عضويت بايد اعتبار مورد نياز براي محصول رو به دست آوريد (هر محصول تعداد اعتبار مشخصي دارد). براي اين كار سه پيشنهاد به شما شده: اول اينكه اين سايت رو به ديگران معرفي كنيد و كسب اعتبار نماييد. دوم خريد محصولات سايت جهت ايجاد اعتبار. سوم كامل كردن پيشنهادهاي سايت كه معمولا عضويت در سايت‌هاي معرفي شده (offer) توسط سايت است.

آيا اين سايت ايران را هم پشتيباني مي‌كند؟
بله، هم در ليست كشورها نام ايران موجود است و هم اينكه محصولات سايت (منظور گوشي موبايل) در تمام كشورها كار مي‌كند. در توضيحات سايت نوشته شده كه گوشي‌ها آماده شده براي تمام اپراتورهاست.

براي عضويت در سايت اینجا کلیک کنید. ویا ازطریق یکی از لینک های دوستان زیر وارد سایت بشید

سپس در صفحه‌ي باز شده روي عكسي كه دقيقا مانند عكس زير است بر روی Register Now  كليك كنيد. فرم را تكميل كنيد و ايميل ارسال شده را باز كرده و روي لينكي كه در آن وجود دارد كليك كنيد. تمام

جمعه 10 شهریور 1391  9:27 AM
تشکرات از این پست
navidxz
navidxz
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 181

پاسخ به:ثبت نام کنید هدیه بگیرید سایت xpango

دوستان همه چی واقعیه شکی توش نیست من  تضمین میکنم من خودم هدیه دریافت کردم یه گوشی 5800 ارزششو داره فقط یکم تلاش میخواد حتما عضو شوید

امضاء من

یک شنبه 26 شهریور 1391  12:48 PM
تشکرات از این پست
reza313
reza313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 484

پاسخ به:ثبت نام کنید هدیه بگیرید سایت xpango

پیشنهاد میکنم از این سایتها استفاده نکنید 

چون معمولا پشت پرده خبرهایی است

یا لثارات الحسین

یک شنبه 26 شهریور 1391  7:07 PM