سبزیهای مخلوط
سبزیهای مخلوط
|
● مواد لازم:
نخود سبز=۱ کیلو
لوبیای سبز=۵۰۰ گرم
هویج=۵۰۰ گرم
شلغم=۵۰۰ گرم
پیاز ریز سفید=۲۵۰ گرم
نعناع و ترخان خرد شده=۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون=۱۰۰ گرم(نصف لیوان)
نمک و فلفل=بقدر کافی
● طرز تهیه:
سبزیها باید بشکل مطلوبی طبخ شوند و برای این منظور باید دقت شود که تمام سبزیها در نهایت تازگی باشند و موقع طبخ زیاد پخته و له نشده فرم خود را از دست ندهند. لوبیا را پس از تمیز کردن به صورت ریز خرد میکنیم. ۲ تا ۳ لیوان آب را در یک ظرف جوش میآوریم،بلافاصله لوبیا را در آب جوشان می ریزیم. ۱ قاشق مرباخوری جوش شیرین نیز به آن اضافه میکنیم و بی آنکه در ظرف را ببندبم، میگذاریم بپزد. در اواخر طبخ کمی نمک به آن میزنیم و بعد از ۱ تا ۲ جوش لوبیا را در آبکش میریزیم تا آب آن برود. بعد کمی آب سرد روی آن میدهیم تا سبز و خوش رنگ بماند. نخود را به همین ترتیب میپزیم. برای پختن نخود،نصف قاشق مرباخوری جوش شیرین کافی است. پیاز را پوست میکنیم و میشوییم. آن را هم با آب و کمی نمک در یک ظرف دربسته و با حرارت ملایم می پزیم،بطوری که له نشود. شلغم را پس از پوست کندن به صورت چهار گوش خرد می کنیم،هویج را هم مانند شلغم پوست گرفته به همان ترتیب میبریم. سپس هر دو را میشوییم و با کمی آب و کمی نمک روی حرارت ملایم میپزیم. کمی نمک و فلفل به روغن زیتون میزنیم و آن را با ترخان و نعناع خرد شده مخلوط میکنیم. همه سبزیهای پخته را در آن می ریزیم و بهم میزنیم.بعد همه را در ظرف بلور مناسبی میریزیم و همراه با هر نوع گوشتی که بخواهیم مصرف میکنیم. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
یک شنبه 16 آبان 1389 7:56 AM
تشکرات از این پست