0

رولت اسفناج همراه با سس لیمو

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

رولت اسفناج همراه با سس لیمو

رولت اسفناج همراه با سس لیمو

رولت اسفناج همراه با سس لیمو

● مواد لازم برای ۶ نفر:


▪ اسفناج ریز خرد شده ۱ کیلو


▪ تخم ‌مرغ ۸ عدد


▪ آرد ۳ قاشق‌ غذاخوری


▪ شیر ۳ قاشق‌ غذاخوری


▪ روغن مایع ۶۰۰ گرم


▪ پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری


▪ نمک و فلفل به میزان لازم


● مواد لازم داخل رولت:


▪ پنیر خامه ‌ای ۱۵۰ گرم


▪ قارچ تفت داده شده ۲۵۰ گرم


‌‌▪ گوشت ‌گوساله ورقه شده ‌پخته یا ژامبون گوشت ۳ ورق


● مواد لازم برای سس لیمو:


▪ آرد سفید گندم ۲ قاشق‌ غذاخوری


▪ کره ۳۰ گرم


▪ پوست لیموی رنده شده ۱ قاشق چای‌ خوری


▪ زعفران به میزان لازم


▪ خامه یک دوم پیمانه


▪ آب لیمو ۲ قاشق‌ غذاخوری


▪ شیر یک دوم پیمانه


▪ نمک و فلفل به میزان لازم


● روش تهیه:


- اسفناج را ریز خرد کنید و روی حرارت بگذارید تا کمی بپزد. سپس بگذارید کمی سرد شود.


- زرده و سفیده ی تخم‌ مرغ را جدا کرده و زرده، آرد، شیر، پودر سیر، نمک و فلفل را به اسفناج اضافه نموده و خوب هم بزنید.


- در ظرف تمیزی سفیده را بزنید تا کاملا کف کند و پفکی شود. سپس به مخلوط قبلی بیفزایید و آرام هم بزنید تا یکدست شود.


- حال مخلوط را داخل تابه‌ای مستطیل شکل که از قبل چرب شده و داخل آن کاغذ روغنی انداخته‌ اید بریزید و داخل فر با حرارت ۳۰۰ درجه ی فارنهایت(۱۵۰ در جه ی سانتیگراد) به مدت ۲۰تا ۳۰ دقیقه بپزید.


- سپس رولت را بر روی شبکه ی توری که با حوله یا دستمال پارچه ای پوشیده شده برگردانید و با دقت کاغذ روغنی را از روی رولت بردارید و پنیر خامه‌ای را روی آن پخش کنید.


- سپس ژامبون یا ورقه ی گوشت را بگذارید و در آخر قارچ تفت داده شده را روی رولت بریزید و سپس رولت را بپیچانید (مطابق تصویر).


● روش تهیه سس لیمو :


ـ کره را روی حرارت قرار دهید.


ـ آرد را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.


ـ شیر را بیفزایید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود.


ـ سپس رنده ی پوست لیمو ترش، زعفران، نمک، فلفل و خامه را اضافه نمایید.


ـ سس را از روی حرارت بردارید و آب لیمو ترش را اضافه کنید.


ـ سس را همراه رولت سرو نمایید.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 16 آبان 1389  7:52 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها