خوراک بادمجان با سس گوجه
● مواد لازم، برای تهیه سس:
▪ گوجه فرنگی بزرگ پوست كنده: ۳ عدد
▪ سیر: ۲ حبه
▪ رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق چایخوری
▪ شكر: ۱ قاشق چایخوری
▪ روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
▪ نمك و فلفل به مقدار لازم
▪ سركه: ۳ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
ابتدا گوجه فرنگیها را در یك ظرف بریزید و بقیهمواد را برای تهیه سس به جز جعفری به آن اضافهكنید. به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بدون این كه درظرف را بگذارید اجازه دهید، این مواد كاملابپزند تا حدی كه آب خود را كاملا از دستبدهند. بعد جعفری را بیفزایید و نمك و فلفل را بهآن اضافه كنید سپس بگذارید تا مواد سرد شوند.
بادمجانهای بریده شده را از آب نمك خارجكرده، آب بكشید بعد آنها را خشك نمایید. درظرف مناسبی بادمجانها را سرخ كرده و سسآماده شده را تا زمانی كه بادمجانها گرم هستندروی آنها بریزید.