0

حلیم بادمجان

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

حلیم بادمجان

حلیم بادمجان

حلیم بادمجان

مهم‌ترین خاصیتی که بادمجان دارد این است که می‌توانید آن را در فریزر نگه دارید و این به معنای این است که هر وقت که فرصت کنید می‌توانید با بادمجان یک غذای خوشمزه درست کنید.حلیم بادمجان مناسب روزهای سرد پاییزی است چون حالت سوپ مانند دارد و بسیار لذیذ است می‌توانید از آن به عنوان پیش‌غذا هم استفاده کنید.


● مواد لازم:


▪ برنج یک پیمانه


▪ گوشت نیم کیلو


▪ بادمجان ۵/۱ کیلو


▪ پیازداغ و نعناع به میزان دلخواه


▪ کشک نیم کیلو


▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه


● طرز تهیه:


برنج را با آب و کمی نمک می‌پزیم به حدی که وا برود. گوشت (ترجیحاً گوشت گردن) را هم می‌پزیم. بعد بادمجان‌ها را سرخ کرده و کمی می‌پزیم و بعد برنج و بادمجان‌ها را با هم کوبیده تا به خورد هم برود. سپس گوشت را افزوده و دوباره می‌کوبیم و در آخر کشک را افزوده و حدود نیم ساعت می‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد بعد هم با پیاز و نعناع داغ تزئین می‌کنیم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 16 آبان 1389  7:24 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها