0

چاپاتی عدس و اسفناج

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

چاپاتی عدس و اسفناج

چاپاتی عدس و اسفناج

چاپاتی عدس و اسفناج

● مواد لازم


▪ آرد سفید ۲۲۵ گرم


▪ آرد سبوس دار ۸۰ گرم


▪ نمک ۱ قاشق چایخوری


▪ روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری


▪ آب ولرم ۱۸۰ میلی لیتر


▪ روغن زیتون برای مواد میانی نان ۱ قاشق سوپ خوری


▪ پیاز خرد شده برای مواد میانی نان ۱۵۰ گرم


▪ سیر له شده برای مواد میانی نان ۲ حبه


▪ زیره سبز برای مواد میانی نان ۱ قاشق چایخوری


▪ گرام ماسالا برای مواد میانی نان ۱ قاشق چایخوری


▪ دانه خردل برای مواد میانی نان ۲/۱ قاشق چایخوری


▪ زردچوبه برای مواد میانی نان ۲/۱ قاشق چایخوری


▪ عدس قرمز یا دال برای مواد میانی نان ۱۰۰ گرم


▪ آب مرغ برای مواد میانی نان نان ۵۰۰ میلی لیتر


▪ اسفناج خرد شده برای مواد میانی نان ۲۵۰ گرم


● چگونگی تهیه


ابتدا روغن را در تابه ریخته و پیاز را در آن همراه سیر له شده خوب تفت می دهیم سپس ادویه جات را افزوده و پس از تفت دادن آنهاعدس را همراه آب مرغ اضافه می کنیم و پس از ۲۰ دقیقه که عدس با مواد کاملاً پخته شد اسفناج خرد شده را افزوده و مواد را از روی حرارت بر می داریم در این مرحله آرد سفید را همراه آرد سبوس دار و نمک مخلوط کرده روغن زیتون را به آن اضافه می کنیم و آب ولرم را کم کم افزوده و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز می دهیم و بعد به مدت ۱ ساعت به آن استراحت می دهیم.


سپس مواد را به ۱۶ قسمت تقسیم کرده و بعد با وردنه آن را باز می کینم به اندازه دایره ۱۴ سانتی بعد هر کدام را در کیسه نایلونی قرار داده و از مواد میان نان در آن قرار داده و اطراف خمیر را کمی خالی می گذاریم و بعد یک خمیر دیگر روی آن قرار میدهیم و لبه های خمیر را با آب مرطوب کرده و به هم می چسبانیم و در تابه آن را قرار می دهیم تا پخته شود.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 16 آبان 1389  7:23 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها