0

پوره سیب‌زمینی با سیر و رزماری

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

پوره سیب‌زمینی با سیر و رزماری

پوره سیب‌زمینی با سیر و رزماری
پوره سیب‌زمینی با سیر و رزماریپوره سیب‌زمینی غذای ساده‌ای است که زود هم حاضر می‌شود و می‌توان آن را کنار مرغ، گوشت، ماهی و انواع خوراک‌ها سرو کرد.
● مواد مورد نیاز: (برای ۲ تا ۴ نفر)
▪ ۲ کله سیر
▪ یک کیلوکرم سیب‌زمینی
▪ یک فنجان پیاز خرد شده
▪ دو قاشق غذاخوری سرخالی ماست کم چرب
▪ یک قاشق چای‌خوری رزماری خشک کرده، ریز شده
▪ نصف قاشق چای‌خوری نمک
▪ یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل
● دستور کار:
فر را تا درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۶ درجه سانتیگراد) گرم کنید. پوسته بیرونی کله سیر را جدا کنید. (حبه‌ها را پوست نکیند و از هم جدا نکنید.)
هر کله را جداگانه در کاغذ آلومینیومی بپیچید و در فر با همان درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت یک ساعت بگذارید بپزد. ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خنک شود. حبه‌ها را از هم جدا کنید. آنها را فشار دهید تا عصاره سیر از آن جدا شود. پوسته را بیرون بیاندازید و عصاره را نگه دارید.
پوست سیب‌زمینی‌ها و پیاز را جدا کنید و آنها را در قابلمه بریزید. روی آن آب اضافه کنید. زیر قابلمه را روشن کنید تا آب به جوش بیاید. در ظرف را بگذارید، حرارت را کم کنید و بگذارید تا سیب‌زمینی‌ها بپزند. (بسته به نوع سیب‌زمینی حدود ۱۵ دقیقه زمان می‌برد.)
آبکش را روی یک کاسه قرار دهید. یک چهارم از آب مواد داخل قابلمه را پس از آبکش کردن نگه دارید. سیب‌زمینی را با عصاره سیر و آن یک چهارم آب درون قابلمه و مواد باقی مانده مخلوط کنید و در همزن بریزید.
غذای شما آماده است. می‌توانید آن را در کنار خوراک‌های مختلف یا حتی به عنوان غذایی جدا روی سفره قرار دهید.
● ارزش غذایی
کالری: ۹۳؛ کلسترول: ۰ میلی‌گرم؛ فیبر: ۲ گرم؛ چربی: ۰ گرم؛ سدیم: ۲۳۰میلی‌گرم؛ کربوهیدرات: ۲۱ گرم؛ پروتئین: ۳ گرم؛ درصد کلسیم کربوهیدرات‌ها: ۹۰ درصد.
 
 

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 16 آبان 1389  7:19 AM
تشکرات از این پست
abootalebkheshmati
abootalebkheshmati
abootalebkheshmati
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : اسفند 1396 
تعداد پست ها : 174
محل سکونت : مرکزی

پاسخ به: پوره سیب‌زمینی با سیر و رزماری

مواد لازم پوره سیب زمینی

سیب زمینی    ۴ عدد
شیر    ¾ لیوان
کره    ۱۰۰ گرم
جعفری    ۱ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه    به میزان لازم
نمک    به میزان لازم

پوره سیب زمینی , طرز تهیه پوره سیب زمینی , دستور پخت پوره سیب زمینی , vi sdf cldkd

طرز تهیه و دستور پخت

ابتدا پوست سیب زمینی ها را می گیریم ، سپس آنها را می شوییم و خرد می کنیم. بهتر است سیب زمینی را با اندازه های درشت خرد کنید. پس از اینکه سیب زمینی ها را خرد کردیم با سه روش می توانیم آنها را بپزیم.

روش اول بخارپز کردن ، روش دوم آبپز کردن و روش سوم کباب کردن در فر است ، که به سلیقه و راحتی خود می توانید هر کدام از این روش های پخت را انتخاب کنید. کره را در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا نرم شود.

پس از اینکه سیب زمینی ها را پختیم آنها را با گوشتکوب به خوبی له می کنیم ، سپس کره آب شده را به همراه شیر و مقداری نمک و فلفل سیاه به سیب زمینی اضافه می کنیم. مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

پس از اینکه پوره سیب زمینی آماده شد جعفری خرد شده را روی آن می ریزیم. توجه داشته باشید که پوره سیب زمینی را باید به صورت گرم سرو کنیم. با توجه به ذائقه خود می توانید مقداری پودر سیر یا پودر پیاز هم به پوره سیب زمینی خود اضافه کنید.

سه شنبه 28 فروردین 1397  4:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها