پوره بادمجان
● مواد لازم:
▪ بادمجان بزرگ: ۴۵۰ گرم یا ۲ عدد بزرگ
▪ فلفل سبز تند: ۴ عدد
▪ سیر: ۴ حبه
▪ پوست رنده شده و لیموی درشت: یك عدد
▪ پودر زیره: ۱ قاشق غذاخوری
▪ تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
▪ پودر دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
▪ پنیر خامهای: ۱۷۵ گرم
▪ مقداری زیره برای تزئین
● طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گرادبگذارید. بادمجانها را بشویید وهر كدام از آنهارا در چند نقطه خراش دهید وهر دو را مستقیماروی صفحه فر بگذارید وبه مدت چهل دقیقهبپزید تا وقتی كه بادمجانها كاملا نرم شوند. فلفلو سیر را در داخل فر گذاشته و بگذارید ده دقیقه،بعد حرارت ببیند تا زمانی كه پوستشان چروكیدهشود آنها را از فر بیرون بیاورید و در یك كیسهپلاستیكی بگذارید و ده دقیقه صبر كنید، سپسپوست آنها را جدا كنید و هستههای فلفل را دربیاورید و كنار بگذارید. بگذارید بادمجانها سردشوند، بعد پوست آنها را جدا كرده، فلفل را به آناضافه كنید و آن قدر هم بزنید تا به صورت پورهیك دست در بیاید. سپس پنیر خامهای را اضافهكرده و مجددا صاف كنید. حداقل نیم ساعت آنرا در یخچال بگذارید. تخم گشنیز و زیره پودرشده را روی آن بپاشید و آن را با نان میل كنید.