0

پای سبزیجات

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

پای سبزیجات

پای سبزیجات

پای سبزیجات

▪ مواد لازم:


روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری


پیاز متوسط، ورقه شده ۲ عدد


سیر، كوبیده ۲ حبه


پودر كاری۱ قاشق سوپخوری


گوجه فرنگی، خرد شده ۸۰۰ گرم


گل كلم، خرد شده ۳ پیمانه (۳۰۰ گرم)


بروكلی، خرد شده ۵/۳ پیمانه


هویج متوسط، حلقه شده ۲ عدد


سس فلفل تند۲ قاشق چایخوری


سیب زمینی متوسط (۱۲۰۰ گرم) پوست گرفته ۶ عدد


خامه۲ قاشق سوپخوری


۲۰ گرم كره


پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگی، گل كلم، بروكلی و هویج را اضافه كنید و بگذارید این سبزیجات حدود ۱۰ دقیقه با آب گوجه فرنگی بپزند و كمی ترد شوند. آن را از روی آتش بردارید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه بماند تا سرد شود و آن را در یك ظرف نسوز بریزید.سیب زمینی‌ها را با مقداری آب بپزید. سپس در یك صافی خالی كنید تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس آنها را خوب بكوبید تا نرم شوند. خامه و كره را به آن اضافه كنید و این مخلوط را روی سبزیجات ریخته با پشت یك چنگال سطح مخلوط سیب زمینی را صاف كنید. پای را به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی كه روی آن برشته و طلایی شود در فر با درجه حرارت متوسط بپزید.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 16 آبان 1389  7:11 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها