بورانی بادمجان
● موادلازم:
▪ بادمجان سرخ شده ده عدد
▪ آب گوجهفرنگی یک لیوان
▪ سیر سه حبه (سه پر)
▪ پیاز سرخ شده دوقاشق غذاخوری
▪ روغن مایع دوقاشق غذاخوری
▪ نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
● طرز تهیه:
سیر را خرد کرده ودر روغن سرخ میکنیم تا کمی طلایی شود. پیازسرخ شده را به آن اضافه کرده و نمک و زردچوبه و فلفل میزنیم و بادمجانهای سرخ شده را در ظرف میچینیم و روی آن آب گوجهفرنگی میریزیم و نصف لیوان هم آب اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم بادمجانها کاملن پخته شود وآب آن خشک شود.
بعد از پختن بادمجانها آنها را در داخل ظرف له میکنیم بطوری که بادمجان و آب گوجه فرنگی کاملن مخلوط شود.
این غذا بسیار سریع و راحت آماده میشود و خیلی خوشمزه است. به جای آب گوجه فرنگی میتوانید گوجهفرنگیها را بصورت حلقهحلقه روی بادمجانها بچینید و در انتها بعد از پختن همراه بادمجانها له کنید. اگر گوجهفرنگی هم در دسترس نبود از یک قاشق رب گوجهفرنگی استفاده کنید.