بادمجان سوخاری
غذای محلی استان فارس
●مواد لازم:
بادمجان: دو عدد
آرد: هشتاد گرم
تخم مرغ: یك عدد
آب یا شیر: یك قاشق غذاخوری
نمك و فلفل: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار كافی
●طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را شسته و پوست بگیرید و آنهارا به صورت حلقه حلقه برش دهید. سپس رویشاننمك پاشیده و بگذارید به مدت یك ساعت بماند،آنگاه آنها را بشویید و داخل آبكشی بریزید تاآبشان برود. در این مرحله تخم مرغ، آب، نمك وفلفل و یك قاشق آب یا شیر را در ظرفی ریخته وخوب با هم مخلوط كنید. در مرحله آخر روغنمایع را در ماهیتابه ریخته و بگذارید داغ شود،آنگاه حلقههای بادمجان را در مخلوط تخم مرغبزنید و همچنین در آرد بغلتانید و در روغن سرخكنید.