0

بادمجان سوخاری

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

بادمجان سوخاری

بادمجان سوخاری

بادمجان سوخاری

غذای‌ محلی‌ استان‌ فارس‌


●مواد لازم‌:


بادمجان‌: دو عدد


آرد: هشتاد گرم‌


تخم‌ مرغ‌: یك‌ عدد


آب‌ یا شیر: یك‌ قاشق‌ غذاخوری‌


نمك‌ و فلفل‌: به‌ مقدار لازم‌


روغن‌ مایع‌: به‌ مقدار كافی‌


●طرز تهیه‌:


ابتدا بادمجان‌ها را شسته‌ و پوست‌ بگیرید و آنهارا به‌ صورت‌ حلقه‌ حلقه‌ برش‌ دهید. سپس‌ رویشان‌نمك‌ پاشیده‌ و بگذارید به‌ مدت‌ یك‌ ساعت‌ بماند،آنگاه‌ آنها را بشویید و داخل‌ آبكشی‌ بریزید تاآبشان‌ برود. در این‌ مرحله‌ تخم‌ مرغ‌، آب‌، نمك‌ وفلفل‌ و یك‌ قاشق‌ آب‌ یا شیر را در ظرفی‌ ریخته‌ وخوب‌ با هم‌ مخلوط كنید. در مرحله‌ آخر روغن‌مایع‌ را در ماهی‌تابه‌ ریخته‌ و بگذارید داغ‌ شود،آنگاه‌ حلقه‌های‌ بادمجان‌ را در مخلوط تخم‌ مرغ‌بزنید و همچنین‌ در آرد بغلتانید و در روغن‌ سرخ‌كنید.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 16 آبان 1389  6:51 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها