0

اسفناج با طعمی دیگر

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

اسفناج با طعمی دیگر

اسفناج با طعمی دیگر

اسفناج با طعمی دیگر

● مواد لازم


▪۴۵۰ گرم برگ اسفناج تازه


▪ پنج ورق کالباس گوشت‎


▪ یک حبه سیر خرد شده‎


▪ یک عدد پیاز متوسط خرد شده


▪ کمی جوز هندی


▪ نمک و فلفل


▪ دو قاشق غذاخوری کره‎


▪ دو قاشق غذاخوری آرد‎


▪ یک فنجان شیر


● طرز تهیه


اسفناج ها را تمیز کرده، بشویید، خرد کرده و در آب جوش به مدت دو دقیقه ریخته تا بپزد. سپس آن را در آبکش ریخته و صبر کنید تا سرد شود. روغن را در تابه ریخته، پیاز، سیر و کالباس را در آن تفت دهید. کره را در ظرف دیگری ریخته و به مدت دو دقیقه آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید، سپس شیر را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا کمی بپزد. مخلوط اسفناج درون ماهیتابه را به شیر پخته شده اضافه کنید، سپس به میزان دلخواه جوز هندی و نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 16 آبان 1389  6:48 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها